Με την ελπίδα πως “με την Τέχνη φτάνει κανείς στην Αλήθεια”, έκλεισε την ομιλία της η κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου, ιδρύτρια του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης Άνδρου,  στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα (Δευτέρα, 25 Ιουνίου),στους δημοσιογράφους από τον σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Παντελή Βούλγαρη, τον δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη, τον Δ/ντη του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης κ. Κυριάκο Κουτσομάλλη, και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Π. & Μ. Κυδωνιέως κ. Νίκο Σιγάλα.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης παρουσίασε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στην Άνδρο, ενώ ανακοίνωσε με μεγάλη ικανοποίηση την αποπεράτωση του Πολυχώρου Πολιτισμού στο Κόρθι. Το πρόγραμμα του 4ου Φεστιβάλ Άνδρου έγινε γνωστό από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του κ. Παντελή Βούλγαρη, την έκθεση της Καιρείου Βιβλιοθήκης και του Ιδρύματος Β. & Ε. Γουλανδρή (Αφιέρωμα στον Δμηήτρη Μυταρά) παρουσίασε ο κ. Κυριάκος Κουτσομάλλης, ενώ στο “Ποιητικό Αίτιο” και τους 24ους Πλόες αλλά και στις μουσικές εκδηλώσεις που εκπονεί το Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως αναφέρθηκε ο κ. Νίκος Σιγάλας. Την έκθεση του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης με τίτλο: “Η Άνδρος μέσα στο Χρόνο. Από Ματιές Περιηγητών και Καλλιτεχνών”, όπου εκθέτει ο ζωγράφος Γιάννης Παντζόπουλος με τίτλο της έκθεσης:”Σημεία Αναφοράς”, παρουσίασαν από κοινού η κ. Βασιλοπούλου μαζί με τον ζωγράφο κ. Παντζόπουλο.

Ισχυρή είναι η πεποίηθηση πως το Φεστιβάλ θα διανύσει μια ακόμη επιτυχημένη διαδρομή. Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Αλκ. Τάττος, Κ. Λούκος, Κ. Κονδυλάτου, Σ. Διγενή, Κ. Πολέμη, Δ. Πιατάς, Γ. Δάμπασης, γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου και μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Την εκδήλωση προλόγισε η εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας του Δ. Α. κ. Ειρήνη Λάζαρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.