H Εγκύκλιος Οίκου Ναύτου αναφορικά με την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ανέργων ναυτικών για τις εορτές Χριστουγέννων 2018 όπως εστάλη από την Λιμενική Αρχή Άνδρου για την  “ηλεκτρονική δημοσίευση της εν λόγω εγκυκλίου”…σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας για δικαιούχους που κατοικούν ή βρίσκονται στην νήσο Άνδρο“.

ΘΕΜΑ: «Χορήγηση έκτακτης Οικονομικής Ενίσχυσης σε ορισμένες κατηγορίες ανέργων ναυτικών λόγω Εορτών ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018»
Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ
Σας γνωρίζουμε ότι , η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε ορισμένες κατηγορίες ανέργων ναυτικών για τις γιορτές ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018, θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής Κ.Υ.Α.
Για την εφαρμογή της, σας δίνουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις – οδηγίες:
1. ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΑ
Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση που χορηγείται στους άνεργους ναυτικούς για τις γιορτές ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018 καθορίζεται ως εξής :
α. Στους έγγαμους ή έγγαμες ή έχοντες προστατευόμενα τέκνα: 400 € (τετρακόσια ευρώ)
β. Στους άγαμους ή άγαμες : 350 € (τριακόσια πενήντα ευρώ)
2. ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ
Η χρονική περίοδος ελέγχου των απαιτούμενων δικαιολογητικών της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης λόγω των εορτών ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2018 ορίζεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας από 29/11/2018 έως και 27/12/2018. Η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα ολοκληρωθεί στις 28/12/2018.
Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για έλεγχο είναι αποκλειστική για το διάστημα,
από 29/11/2018 έως και 27/12/2018.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.