«Tο πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Μπατσί», 7-9 Δεκεμβρίου. Με το σύνθημα αυτό, ξεκινούν σήμερα, Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, και ώρα 6:00 μ.μ., οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μπατσί, που συνδιοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Μπατσίου μαζί με την Τοπική Κοινότητα Μπατσίου και τον Δήμο Άνδρου.

Η έναρξη γίνεται με τη φωταγώγηση του Δέντρου και ακολουθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με πλήθος δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους.  Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα υποδέχεται το κοινό από τις 7 έως και τις 9 Δεκεμβρίου, σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη μελωδίες και τραγούδια εορταστικά, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να δοκιμάσει τις γλυκές γεύσεις από τα κεράσματα των επαγγελματιών και των συλλόγων.

 

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου ευχαρίστησε θερμά τους θεσμικούς φορείς και τις επιχειρήσεις για την υποστήριξη στη διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και των εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων στο Μπατσί και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να γιορτάσουν μαζί αυτό το όμορφο εορταστικό τριήμερο.

Γρ.Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.