Έφτασε η ώρα  για τη «Λευκή Νύχτα» στη Χώρα της Άνδρου, απόψε (8 Δεκεμβρίου 2018) και οι προετοιμασίες των διοργανωτών έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύνδεσμος Καφεστίασης, ο Σύλλογος Γυναικών, η Σχολή Χορού «We Dance», οι σύλλογοι και οι πολίτες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, ετοιμάζουν μια όμορφη και λαμπερή γιορτή, που θα περιλαμβάνει εκπτώσεις στα μαγαζιά και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα τα καταστήματα στον πεζόδρομο της Χώρας θα παραμείνουν ανοιχτά και για όσους επιλέξουν να κάνουν τα ψώνια τους, θα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις. Παράλληλα, για τους μικρούς μας φίλους στην Πλατεία Καΐρη έχουν στηθεί Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Η έναρξη του προγράμματος της Λευκής Νύχτας θα γίνει στις 7:30 μ.μ. με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη. Η Σχολή Χορού «We dance» με το χορευτικό τμήμα Latin θα μας διασκεδάσει με τις μοναδικές χορογραφίες της. Με τη σειρά του, ο Σύλλογος Γυναικών θα τραγουδήσει τα κάλαντα και στην συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.