Μετά τη δύση του ήλιου, τα σύννεφα έδωσαν ένα μελοδραματικό τόνο στον ουρανό που κράτησε για λίγο… γιατί μετά η πλατεία γέμισε με πλήθη… σαν ένας αόρατος τελετάρχης να φώναξε “βγείτε έξω” και κατέβηκαν πολλοί στην αγορά για την ¨Λευκή νύχτα”.

Της Συνεργάτιδας μας Α.Μ.Β.

Ο ουρανός της Λευκής νύχτας

Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, ο ουρανός πάνω από την Πλατεία Γηροκομείου γέμισε με βεγγαλικά. Οι φωτοβολίδες δεν μπορούν να φωτογραφηθούν χωρίς να χάσουν σχεδόν όλο το μέρος της μαγείας που δημιουργούν, δεν γίνεται ο φακός να “γράψει”  τα τεράστια φωτεινά μανιτάρια που διασκορπίζονται στο στερέωμα πάνω από τα κεφάλια μας. Τα μάτια κοιτούν ψηλά, ο σβέρκος γέρνει προς τα πίσω και τα άπειρα μικρά φωτάκια πέφτουν σαν βροχή πάνω μας σε γενναίες δόσεις παιδιάστικης ευτυχίας. Οι φωτοβολίδες διαρκούν τόσο λίγο όσο η στιγμή μιας ευτυχίας μοναδικής… περίπου σαν και αυτής χθες βράδυ, στην πλατεία Γηροκομείου.

 

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε από την Λαπωνία κατ’ ευθείαν στην Άνδρο.Ζεστό κρασί με μπαχαρικά, μια γεύση Ευρώπης στην Άνδρο.

Ο Δήμαρχος Θ. Σουσούδης μαζί με μέλη του Δημοτικού συμβουλίου.

Γιορτή χωρίς χαρούμενες παιδικές φωνές δεν γίνεται.

Το δένδρο φωτισμένο! Καλές γιορτές!

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.