“Ἑφυγε” το πρωΐ της 5.2.2019 από την ζωή ο πρ. Κοινοτάρχης Λαμύρων και πρ. δημοτικός σύμβουλος Άνδρου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ και κηδεύτηκε την 7.2.2019 στην πατρική γη που υπηρέτησε και αγάπησε.

Θερμά Συλλυπητήρια στην σύζυγό του Μαρία, στα παιδιά του Λευτέρη και Κατερίνα, στα εγγόνια του Γιώργο και Μιχάλη, στην οικογένεια του.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ – Ψήφισμα 

«Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Γεωργίου Στ. Μπάλλα, ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσιος Σουσούδης και το Δημοτικό Συμβούλιο  Άνδρου σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα, Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, και ώρα 13:00 αποφάσισαν ομόφωνα:

Εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη και θλίψη για τον θάνατο ενός ανθρώπου, που για πολλές δεκαετίες υπηρέτησε με ζήλο, αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λαμύρων,

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤ. ΜΠΑΛΛΑ

 και εγκρίνουν την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

  1. Εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος
  2. Το Δημοτικό Συμβούλιο  θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του
  4. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Αιωνία του η Μνήμη

Ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσιος Σουσούδης

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Εμμανουήλ Βάμβουκας

Τα μέλη του Δ.Σ. Δήμου Άνδρου»

                                         

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

ΨΗΦΙΣΜΑ

Θλίψη και οδύνη ήταν τα συναισθήματα που μας κατέκλυσαν σήμερα, στην είδηση του θανάτου του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΜ. ΜΠΑΛΛΑ από το Μεσαθούρι, του αγαπημένου μας Προέδρου όπως συνεχίζουμε να τον αποκαλούμε, αφού ο ίδιος διετέλεσε επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Λαμύρων και Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του δημοτικού διαμερίσματος Λαμύρων.
Ο εκλιπών ξεχώριζε για την αποφασιστικότητα, την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του και για το φιλότιμό του! Υπηρέτησε τα τέσσερα χωριά μας ακούραστα ως άγρυπνος φρουρός, αφού ήταν παντού παρών στα καίρια και σοβαρά προβλήματα των χωριών μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή επίλυσή τους! Αγάπησε τα χωριά μας και την Άνδρο, όσο λίγοι Ανδριώτες, με ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο. Θα τον θυμόμαστε παντοτινά με αγάπη και σεβασμό!
Με αφορμή το θλιβερό αυτό συμβάν, η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθαν εκτάκτως σε συνεδρίαση σήμερα στη Στέγη του, στην Αθήνα και ομόφωνα αποφάσισαν τα ακόλουθα:
1. Να παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία στην Άνδρο.
2. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεταστάντος.
3. Αντί στεφάνου, να διαθέσει ο Σύλλογος ένα χρηματικό ποσό εις μνήμη του, για την εκτέλεση κάποιου κοινωφελούς έργου στην περιοχή μας.
4. Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα στην εξόδιο ακολουθία και να δημοσιευθεί στο Διαδίκτυο και τον Ανδριακό Τύπο.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ

Αθήνα 5 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΑΡΩ ΔΑΝΙΟΛΟΥ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΓΙΑΣΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 Στις 5 Φεβρουαρίου έφυγε από κοντά μου ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πραγματικό στήριγμα για όλη την οικογένεια αλλά κυρίως για μένα. Ήταν αυτός ο οποίος μου έδωσε αρχές και αξίες, με έμαθε να είμαι ταπεινός, ευγενικός και να έχω ανθεκτικές ασπίδες ηθικής σε μια εποχή που κατακλύζεται από τη δολοπλοκία. Tο εν λόγω κείμενο όμως δεν το γράφω για να σας αναφέρω την αδυναμία που είχα στον «παππουλάκο» όπως συνήθιζα να τον φωνάζω, ούτε βέβαια για κάποιο πολιτικό σκοπό ενόψει της υποψηφιότητας του πατέρα μου, αλλά για να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

 Εν προκειμένω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μου στάθηκε με την παρουσία του στην κηδεία, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για μένα και συνάμα πρωτόγνωρη διότι δεν έχω χάσει ξανά κάποιο τόσο κοντινό μου άνθρωπο. Επιπλέον, σε αυτό το μεγάλο ευχαριστώ δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω τους στενούς μου φίλους που με τηλεφωνήματα και μηνύματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους  και μου έδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους. Όσον αφορά τους ανθρώπους του Δήμου Άνδρου καθώς και του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΣτραπουριώνΛαμύρωνΜεσαθουριού – Υψηλού Άνδρου «ο Αγ. Νικόλαος», θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που αναγνώρισαν το έργο που πρόσφερε στην Κοινότητα ο πρόεδρος τους , όπως άλλωστε τον φώναζαν, καθώς επίσης και για τις αποφάσεις που έλαβαν. Επιπροσθέτως, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του κυρίου Επαμεινώνδα Εμπειρίκου που έδειξε τον σεβασμό και την αγάπη της στέλνοντας στεφάνι στη μνήμη του παππού μου.

 Σε αυτό το ευχαριστήριο θα ήθελα να προσθέσω καιόσους από τους υποψήφιους των ερχόμενων εκλογώνήταν παρόντες, που έδειξαν τον σεβασμό τους σε μια τέτοια περίσταση στην οικογένεια μου καθώς αναγνώρισαν με την σειρά τους το έργο αλλά και την καλοσύνη του παππού, χωρίς να το διατυπώσουν με πολλά λόγια, δηλαδή με την παρουσία τους και τον χαιρετισμό τους. Εν κατακλείδι, δεν θα μπορούσα να μηνευχαριστήσω τον κύριο Διαμαντή Μπασαντή για τοσυγκινητικό και παράλληλα  λιτό άρθρο που αφιέρωσε στη μνήμη του μπαρμπά – Γιώργη, ήταν ακριβώς όπως θα το ήθελε και εκείνος.

                                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.