Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δίνεται παράταση για την κατάθεση αιτήσεων ένταξης κυκλαδίτικων προϊόντων στο δίκτυο Aegean Cuisine. Με δεδομένο ότι η συνεδρίαση της επιτροπής θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, η νέα καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων και την παραλαβή των δειγμάτων ορίζεται η Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019.

Διευκρινίζεται ότι προϊόντα που εντάχθηκαν στον Α’ και τον Β’ κύκλο δεν χρειάζεται να αποσταλούν ξανά για αξιολόγηση, παρά μόνο εάν έχει αλλάξει η σύστασή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, τις προϋποθέσεις ένταξης και την αίτηση συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.e-kyklades.gr/articles/Aegean_Cuisine ή επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κα Στεφανία Παπακώστα, στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 129) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση spapakosta@cycladescc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.