ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Κύριε Λάσκαρη,

στα 4,5 χρόνια της θητείας μας ως συνεργάτες στον Δήμο Άνδρου, τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» είχαμε τις ίδιες θέσεις και το ίδιο όραμα για τον τόπο μας, όπως και εσείς.

Είναι άξιο απορίας και μας εκπλήσσει το γεγονός ότι τρεις ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής για την ανάδειξη του Δημάρχου Άνδρου, και αφού έχετε εξασφαλίσει την εκλογή σας ως Έπαρχος, περνάτε στην απέναντι όχθη, δηλώνοντας ότι οι ιδέες και το όραμα σας για την Άνδρο δεν ταυτίζονται με την παρούσα δημοτική αρχή.

Είναι δεδομένο ότι ο Δήμος και το Επαρχείο είναι δύο θεσμοί που οφείλουν να συνεργαστούν. Διαβάζοντας τη δήλωσή σας, σας καλούμε κ. Λάσκαρη να μας διευκρινίσετε πώς θα συνεργαστείτε ως Έπαρχος από 1η Σεπτεμβρίου, αν η παρούσα δημοτική αρχή είναι αυτή που θα εκλεγεί την προσεχή Κυριακή και πώς θα συνεργαστείτε με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας;

Υπενθυμίζουμε ότι ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος που δεσμεύτηκε δημόσια ότι θέτει ως προτεραιότητα τη συνεργασία, ιδιαιτέρως μεταξύ των δύο θεσμών (Δήμου και Περιφέρειας) είναι ο Θεοδόσης Σουσούδης.

Ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες»

Θεοδόσης Σουσούδης, Νίκος Βιδάλης, Διαμαντής Θεοδωράκης, Νίκη Μαμάη, 

Ιάκωβος Σκόρδος, Αθηνά Τσατσομοίρου, Γιώργος Ψωμάς

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η πολιτική συμπεριφορά Λάσκαρη, είναι τουλάχιστον ντροπιαστική και περιφρονητική προς τους ψηφοφόρους του. Αυτό που έπραξε είναι ξεκάθαρη υφαρπαγή ψήφου, Δεν είχε δώσει δείγματα πολιτικής αθλιότητας μέχρι σήμερα. Ντρέπομαι που με ξεγέλασε και τον ψήφισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.