Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την υποστήριξή σας. Την ψήφο εμπιστοσύνης σας που με γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Μία ψήφο που μου την έχετε εμπιστευτεί για τρίτη φορά και αυτό δείχνει ότι είμαι στην καρδιά χιλίων περίπου συμπατριωτών μου,αλλά νιώθω βέβαιος ότι θα μπορούσα να ήμουν στην καρδιά πολύ περισσότερων αν δεν υπήρχαν πολιτικά αναχώματα και πλέγματα χρωμάτων και παρατάξεων και βέβαια το ότι στην εκλογική περιφέρεια Υδρούσας από όπου και κατάγομαι συν-διεκδικήσαμε την ψήφο σας τέσσερις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με διαφορετικούς συνδυασμούς με αποτέλεσμα να διαιρείται η δύναμη που περιμένει κανείς κακά τα ψέματα από την εκλογική ενότητα από την οποία προέρχεται.

Όμως όλα αυτά είναι διαπιστώσεις η και υποθέσεις το μόνο σίγουρο είναι η Δημοκρατία και το αποτέλεσμα που είναι ξεκάθαρο

Να συγχαρώ και να ευχηθώ λοιπόν από την καρδιά μου τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο στον επανεκλεγέντα αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη αλλά πρωτίστως τον φίλο και νέο έπαρχο Άνδρου κ. Λάσκαρη να είναι όλοι τους υγιείς για να μπορέσουν να αγωνιστούν για τα νησιά μας ιδιαιτέρως όμως για την Άνδρο μας που θα πρέπει να έχει αυτά που της αξίζουν

Να ζητήσω ιδιαιτέρως από το φίλο έπαρχο Δημήτρη Λάσκαρη να σταθεί δίπλα σε όλους τους Ανδριώτες συνεργαζόμενος με το νόμιμο εκπρόσωπό τους που δεν είναι άλλος από τον δήμαρχο Άνδρου μιας και δεν υπάρχει δεύτερη θέση εκπροσώπησης στο περιφερειακό συμβούλιο και με ιδιαίτερη αγάπη Να αγκαλιάσει τα χωριά στα οποία πλειοψήφησα λόγω εντοπιότητας.

Επίσης να συγχαρώ το νέο δήμαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη όλες και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ να είναι δίκαιοι, ηθικοί, δυνατοί και αποτελεσματικοί ωστε να μπορούν να σηκώσουν στην πλάτη τους το βαρύ φορτίο το να είναι και να έχει η Άνδρος μας αυτό που αξίζει!!

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά μιας και οι συγκυρίες ευνοούν στο να πάμε παρακάτω: Νέοι και νέες δημοτικοί σύμβουλοι, νέος Δήμαρχος, νέος Έπαρχος, νέος νόμος..             όλα αυτά όμως θα παλιωσουν και θα μαραζώσουν αν δεν κάνουμε πράξη μία λέξη, μία λέξη  παλιά και αυτή είναι η συνεργασία μέσα από αυτή τη λέξη θα υπάρξουν αλληλεπίδρασεις και επεξεργασίες κοινών στόχων που αποβλέπουν στην εύρυθμη λειτουργία του τόπου μας

Σάν ενεργός πολίτης θα είμαι στο πλευρό οποίου θα μου ζητήσει για να αγωνιστούμε για την ανάπτυξη, τον πολιτισμό,το περιβάλλον και για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Άνδρου.

Από Καρδιάς 

Κώστας  Ίσσαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.