Περισσότεροι από 830 συμμετέχοντες από 21 χώρες και 35 εκθέτες από κάθε τομέα δραστηριότητας του θαλάσσιου τουρισμού έδωσαν δυναμικό «παρών» στο 5ο Posidonia Sea Tourism Forum, καταγράφοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών για την εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην Αθήνα και το οποίο αποκτά ταχύτατα τον τίτλο του κύριου διαμορφωτή των εξελίξεων στους κλάδους της κρουαζιέρας και του yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα.

Υπουργοί Ναυτιλίας και Τουρισμού, αξιωματούχοι μεγάλων λιμανιών προορισμού, κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας παγκοσμίως και εκπρόσωποι από τις ενώσεις ιδιοκτητών μαρίνων και σκαφών αναψυχής διαμόρφωσαν την ατζέντα του Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Domotel Kastri και φιλοξένησε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ενημερωτικές παρουσιάσεις συνολικής διάρκειας 20 ωρών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη σταθερά θετική απήχηση που έχει το Φόρουμ από το 2011, όταν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην ατζέντα του διεθνούς θαλάσσιου τουρισμού, και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να ηγείται των εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα για πολλά χρόνια ακόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε., διοργανωτή της εκδήλωσης. Η άποψη ότι αυτή η εκδήλωση-ορόσημο έχει πολλά να προσφέρει στους παράγοντες του θαλάσσιου τουρισμού που δραστηριοποιούνται εμπορικά στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή βρίσκει σύμφωνους εκπροσώπους, ειδικούς και ομιλητές.

Το Posidonia Sea Tourism Forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Υποστηρίζεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, τη Διεθνή Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας CLIA Europe, την Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας (MEDCRUISE), την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, την Ένωση Μαρίνων Ελλάδας, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (fedHATTA). Χρυσός χορηγός είναι ο ΕΟΤ. Αργυροί Χορηγοί είναι ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, η HEMEXPO και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης. Χάλκινοι Χορηγοί είναι η Air France – KLM, το Ακτίνα Travel Group, η Celestyal Cruises, η Global Ports Holding και η Intercruises Shoreside and Port Services. Υποστηρικτές είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η FBIS Security.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.