Η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου, στην περιοχή της χωματερής στη Σταυροπέδα φαίνεται να έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο καθώς έχει περιοριστεί σε άβατο σημείο μεταξύ Ζαγοράς και Στρόφιλα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν αντιμέτωποι με βόρειο άνεμο 8 μποφόρ να στροβιλίζει κούτες, χαρτόνια, πλαστικά που έπαιρναν φωτιά και να διασκορπίζεται σε πολλαπλές εστίες.

Με μεγάλη προσπάθεια οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να περιορίσουν τα μέτωπα και να αποτρέψουν τα χειρότερα καθώς στο σημείο υπάρχουν εύφλεκτα απορρίμματα (γκαζάκια, φιάλες πλαστικά κ.λπ.).

 

Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν καεί περίπου 10 με 15 στρέμματα χαμηλής βλάστησης. Στο σημείο επιχειρεί και ο Σ.Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.