To Δ.Σ. του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση του, εγκαινιάζει απόψε Παρασκευή 2.8.19 στις 7:30μμ μια αφιερωμένη έκθεση στην “Ανδρο, Η Καπετάνισσα τον Κυκλάδων Ένα ταξίδι στο χωροχρόνο μέσα από χάρτες του 15ου -19ου αι.” με την επιμέλεια του Πρέσβεως Χρίστου Ζαχαράκη. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της  η σύζυγος τον Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Βλασία Παυλοπούλου. 

 

Ο συλλέκτης Δημήτρης Τσίτουρας με την κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου Μαντζαβελάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προ-εόρτια για την γιορτή των 20 χρόνων από την ίδρυση του Μουσείου έγιναν στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019.

Η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ρουμανίας με την κ. Κατερίνα Κορρέ και την κ. Όλγα Κεφαλογιάννη

Έκει η κ. Κατερίνα Κορρέ, Καθηγήτρια Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία έχει κάνει την επιστημονική τεκμηρίωση του Μουσείου της Άνδρου μίλησε για την «Σημασία των Μουσείων στο Πολιτισμό και στο Τουρισμό» ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτής κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Ειρήνη Βασιλοπούλου,με την κ. Λώλα Νταϊφά και τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Κυριάκο

Άνθρωποι του πνεύματος, συγγραφείς και καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα. 

Η πρόεδρος της Ακτής Ελεφαντοστού κ. Μάρω Κεσσεσίογλου με την κ. Ειρήνη Βσιλοπούλου
Το αρχιπέλαγος σε χάρτη που θα εκτεθεί στο μουσείο της Άνδρου παρατηρεί ο Γιάννης Μαλταμπές
Η ζωγράφος Αλίνα Μάτσα με την ιστορικό τέχνης, Ντόρα Ρογκάν
Η κ. Λιζα Εβερτ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.