Το απόλυτο σκοτάδι, που υπάρχει στον επαρχιακό δρόμο Γαυρίου – Άνδρου και συγκεκριμένα στην ευθεία του Αγίου Πέτρου, (πρ. super market Γονέου) επεσήμανε ο αναγνώστης μας Π. Κατσίκης, εφιστώντας την προσοχή των πεζών αλλά και των οδηγών που διέρχονται, καθώς στο σημείο έχουν καεί οι λαμπτήρες φωτισμού, με ενδεχόμενο ο κίνδυνος  ατυχήματος, να είναι ορατός. 

Δύο λάμπες, χρειάζονται, τουλάχιστον σε αυτό το σημείο γιατί γενικότερα στο νησί υπάρχει ένα ζήτημα ανεπαρκούς φωτισμού σε πολλά σημεία, τόσο από πλημμελή σχεδιασμό όσο και από καμένες λάμπες που δεν αντικαθίστανται, όχι απαραίτητα από πρόθεση, αλλά ίσως και από έλλειψη ενημέρωσης. Αλήθεια που απευθύνεται κανείς για τις καμένες λάμπες; Στην Δ.Ε.Η.,στον δήμο, στα τοπικά συμβούλια, στο επαρχείο ή ανάλογα;

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν είναι το μοναδικό σημείο αυτό, το οποίο έχει ελλειπή φωτισμό. Αρκετά μέρη του νησιού δεν φωτίζονται επαρκώςή καθόλου. Στα Αποίκια πχ στον δρόμο που περνά από το κοιμητήριο και κατοικίες του επάνω χωριού, η μοναδική λάμπα της κολώνας στο τέλος του δρόμου, παραμένει καμμένη πάνω από τρία χρόνια. Αντίστοιχα καμμένες λάμπες σε κολώνες υπάρχουν στις Στραπουργιές, τα Υψηλού και σε άλλους οικισμούς. Ελπίζουμε η νέα Δημοτική αρχή να πράξει τα αυτονόητα στο ζήτημα αυτό, πρωτού υπάρξουν τραυματισμοί πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.