Κατόπιν εισηγήσεων του Επάρχου Άνδρου Δημήτρη Λάσκαρη  και της προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας του Επαρχείου, λόγω των μεγάλων αναγκών συντήρησης του Επαρχιακού οδικού δικτύου, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ρόδο στις  22 Σεπτεμβρίου 2019 συζητήθηκε στο 5ο θέμα ημερησίας διάταξης η αύξηση του ποσού στο τεχνικό Πρόγραμμα Κυκλάδων με τίτλο «Συντήρηση οδικού Δικτύου ν. Άνδρου», από 350.000€ όπου ήταν εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό,  σε 800.000€. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς η παράταξη του Μανώλη Γλυνού ψήφισε παρόν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα πώς είναι δυνατόν, αφού το Επαρχείο δεν ήταν αρμόδιο για τα μαύρα χάλια των δρόμων, για τα οποία κατηγορούσε λυσσαλέα τον π. Δήμαρχο Σουσούδη, να ζητάει τόσο γρήγορα και να παίρνει τέτοια χρηματοδότηση, για έργα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του(όπως υποστήριζαν μέχρι τον Ιούνιο) και πώς εμμέσως παραδέχεται την απερίγραπτη παραμέληση του οδικού δικτύου της Άνδρου από τον πρώην Έπαρχο και νυν Δήμαρχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.