Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Άνδρου, στα πλαίσια του προγράμματος “Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο βοήθειας για απόρους – ΤΕΒΑ” της Π.Ν.Α.,  πρόκειται να διανείμει σχολικά είδη και παιδική ένδυση στους δικαιούχους – γονείς μαθητών που εντάσσονται στο πρόγραμμα “Κοινωνικής Αλληλεγγύης”. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον υπόγειο χώρο του Επαρχείου

ΠΕΜΠΤΗ 26 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ από 10.00 π.μ.  έως  2.00 μ.μ.

Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο και επίσημο έγγραφο με αναγραφή του ΑΜΚΑ (π.χ. βιβλιάριο υγείας) ενώ θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά. Το ΤΕΒΑ πραγματοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη των Περιφερειακών Ενοτήτων Άνδρου, θήρας, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου Πάρου, Σύρου, Τήνου, Σίφνου καθώς και Δήμους του Νομού Κυκλάδων, περιλαμβανομένου του Δήμου Άνδρου,  με επικεφαλή εταίρο – δικαιούχο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.