«Συγχαρητήρια στους αθλητές της σχολής μας για τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα Ελλάδος, για τις διακρίσεις τους αλλά και για τη γενικότερη παρουσία τους! Κορίτσια μου σας αγαπώ πολύ –  πολύ. Μόνο περηφάνια μπορώ να αισθανθώ. Και εις ανώτερα!!!»

 

 

Με αυτά τα λόγια η Βαρβάρα Σπανού ευχαρίστησε τους μαθητές της σχολής χορού WeDance – Varvara Spanou  που πήραν μέρος στο 28ο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού Ελλάδας κερδίζοντας διακρίσεις και θερμά συγχαρητήρια.

Το πρωτάθλημα χορού έλαβε χώρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2018, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Αγίου Θωμά» στο Μαρούσι. Θερμά συγχαρητήρια στην δασκάλα χορού και τους μαθητές της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.