Ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, για την πρωτοβουλία του να στηρίξει το πρόγραμμα Aegean Rebreath με σκοπό τον καθαρισμό του βυθού στη νότια θαλάσσια περιοχή της Άνδρου, εξέφρασε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.
Σε δήλωσή του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο κ. Φόρτωμας, τόνισε ότι ο καθαρισμός του πυθμένα της νότιας Άνδρου είναι μια σπουδαία και αναγκαία περιβαλλοντική δράση που πρέπει να στηριχθεί με κάθε μέσο, προκειμένου να απομακρυνθεί από το βυθό ο μεγάλος όγκος των απορριμμάτων (πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, δίχτυα, άχρηστα αντικείμενα κ.α.), ο οποίος αποτελεί σοβαρή απειλή για το θαλάσσιο οικοσύστημα και το περιβάλλον.
Ο Βουλευτής Κυκλάδων, συνεχάρη επίσης, την ομάδα Aegean Rebreath για τη σημαντική περιβαλλοντική της δραστηριότητα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του, ότι, εφόσον αυτή ενισχυθεί με τη συνδρομή της ελληνικής Πολιτείας, θα καταστεί περισσότερο εφικτός ο στόχος της απορρύπανσης του βυθού στο Αιγαίο και της υιοθέτησης των αρχών της κυκλικής οικονομίας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.