Το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 στις 6μ.μ. και μέσω τηλεσυνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί για λόγους προστασίας από τη διάδοση του κοροναϊού η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου κατόπιν σχετικού αιτήματος 13 Συμβούλων για συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την απόφαση έγκρισης κατασκευής αιολικού σταθμού στην θέση Φραγκάκι του Κορίου.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση της συνεδρίασης η λήψη αποφάσης είναι για το εξής θέμα:

“Παρουσίαση – Γνωστοποίηση εκ μέρους της δημοτικής Αρχής της ήδη υποβληθείσας Γνωμοδότησης του δικηγόρου Αθηνών Τρύφωνος Κόλλια του Αργυρίου σχετικά με την αδειοδοτική κατάσταση των αιολικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) στην Άνδρο κατόπιν της υπ’αρ. 31/2020 Απόφασης του Δ.Σ. Άνδρου και δέσμευση του κ. Δημάρχου, με την ιδιότητά του και ως Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και μέλους της Επιτροπής Αγώνα, ως προς τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί, καθ’ υπόδειξη των υποδεικνυόμενων στην εν λόγω γνωμοδότηση, με πρώτη προτεραιότητα την άσκηση ένδικων μέσων κατά της πρόσφατης απόφασης έγκρισης κατασκευής αιολικού σταθμού στο Φραγκάκι της Δ.Ε. Κορθίου και δευτερευόντως κατά όλων των λοιπών και εν εξελίξει αλλά και μελλοντικών αδειοδοτήσεων για την κατασκευή αιολικών σταθμών στο νησί μας”.

Εν αναμονή λοιπόν!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.