Στους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας Άνδρου, που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στην μάχη του κορωνοϊού στέκεται αρωγός και το ίδρυμα Μωραΐτη που στέλνει υγειονομικό υλικό στην Άνδρο. 

 

 

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ

Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη – Άνδρου

Αθήνα, 9 Απριλίου 2020

Προς: τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσης του COVID-19 και το Ιατρικό & Νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άνδρου

Αγαπητοί μας συμπατριώτες,

Το Ίδρυμα με την επωνυμία “Κληροδότημα Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη Άνδρου”, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας των αείμνηστων κληροδοτών του Δημήτρη και Λιλίκας Μωραΐτη και αναγνωρίζοντας ότι εσείς αποτελείτε την εμπροσθοφυλακή στον «πόλεμο» που διεξάγει η κοινωνία μας με τον COVID-19 διακινδυνεύοντας τις ζωές σας, για να σώσετε τις ζωές των συμπατριωτών μας, αποφάσισε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλει ουσιαστικά από τη μεριά του στην προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας της Άνδρου μας και διαμέσου εσάς στην ανακούφιση των κατοίκων της Άνδρου, ώστε να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Με την αγαστή συνεργασία του Προέδρου της Επιτροπής κ. Άρη Διαπούλη και των ιατρών του Κ.Υ. Άνδρου κας Ευαγγελίας Λιαποπούλου και κ. Θεοδόση Σουσούδη το Ίδρυμα κάτω από αντίξοες – ειδικά αυτήν την περίοδο – συνθήκες εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων κατάφερε να μεριμνήσει ούτως ώστε να συγκεντρωθεί ένας ικανός αριθμός ιατρικού και υγειονομικού υλικού, το οποίο θα υποβοηθήσει το κοινωνικό έργο που προσφέρετε εσείς στους συμπατριώτες μας.

Το υγειονομικό υλικό που συγκεντρώσαμε και σας αποστέλλουμε είναι το εξής:

1) 10 μάσκες FERNEZ – WALLSON PAN με τα φίλτρα και τις θήκες τους

2) 200 προστατευτικά σκουφάκια, 200 ποδονάρια, 200 εξεταστικές μπλούζες
3) 1.000 μάσκες προσώπου

4) 4.000 γάντια χωρίς πούδρα μιας χρήσης

5) 10 αντισηπτικά Gel των 500ml

6) 4 γυαλιά εργαστηρίου κλειστού τύπου

7) 4 φόρμες προστασίας TYVEC ολόσωμες

8) 4 θερμόμετρα υπερύθρων

9) 4 παλμικά οξύμετρα CONTEC

10) 4.000 χειροπετσέτες μιας χρήσης για αποστείρωση επιφανειών

11) 50 πάνινες μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες

12) και τέλος ιατροφαρμακευτικό υλικό, του οποίου η χρήση θα αποφασισθεί αυστηρά κατά την κρίση του ιατρικού προσωπικού του ΚΥ Άνδρου.

Ελπίζουμε ότι με αυτά τα όπλα θα σας βοηθήσουμε στο δύσκολο αγώνα που διεξάγετε με αυτοθυσία αυτόν τον καιρό προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους συμπατριώτες μας.

Θέλουμε να ξέρετε ότι θα μας βρείτε αρωγούς στη μεγάλη σας προσπάθεια και ευχόμαστε ολόψυχα αυτές οι δύσκολες στιγμές με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας της Θεοσκέπαστης να γίνουν σύντομα παρελθόν και να βρεθούμε όλοι μαζί πάλι στο αγαπημένο μας νησί.

Νικόλαος Σιγάλας

Πρόεδρος Δ. Σ. Ιδρύματος Δ.&Λ. Μωραΐτη

Εφημερίδα Ανδριακή #andriakipress

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.