Ασύλληπτη σε έμπνευση και μικροψυχία η φωτογράφηση του
κ. Γιαννίση και οι ψευδέστατες δηλώσεις του για το στάδιο Άνδρου.

Φωτογραφήθηκε για να δείξει ότι τελικά το στάδιο ξανάβγαλε χορτάρι, αφού το κατάντησαν σε λίγους μήνες ρημαδιό και χωράφι.

Να του πούμε λοιπόν μπράβο, που τελικά έκανε τη δουλειά του. Φαίνεται όμως, πως το αυτονόητο για κάποιους, έχει γίνει κατόρθωμα και η οικειοποίηση των προσπαθειών και των έργων άλλων, έχει γίνει συνήθεια για τους κ.κ. Γιαννίση-Λοτσάρη.

Αναφέρει πως είναι πολλά τα χρήματα, που δίδονταν για συντήρηση του σταδίου στον άνθρωπο, που το συντηρούσε εδώ και 20 χρόνια, αλλά μάλλον για πολιτικούς λόγους, έπρεπε να φύγει.
Τα 7.000 ευρώ λοιπόν το χρόνο για την συντήρηση του σταδιου αναφέρει πως είναι πολλά, ενώ συγχρόνως ξεχνάει τα 15.500 ευρώ που έβαλε στον προυπολογισμό, για να τα δώσει σε βοηθό του σύμβουλο από Αθήνα, για δουλειά μόλις δύο μηνών.
Για να μην αναφερθούμε πάλι στο όργιο των απευθείας αναθέσεων, με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.(Αυτά τα ξεχνάει).

Αναφέρει ότι ο δήμος χρωστάει στον συντηρητή, για την περιοδο 2014-2019 το ποσό των 15.000 ευρώ, αλλά δεν μας λέει πόσα ξεχρέωσε ο δήμος τότε για την περίοδο 2010-2014.

Δεν μας αναφέρει για το φέσι που άφησε ο κ. Γιαννίσης από το έτος 2002 στο στάδιο και το πλήρωσε η διοίκηση Σουσούδη, ποσό 180.000 ευρώ.

Ψευδώς αναφέρει για την μικρή επισκευή του σταδίου πως έγινε με μελέτη του τότε επάρχου Λοτσάρη. Μάλλον τα μπέρδεψε εκ του πονηρού ο κ. Γιαννίσης και επιλεκτικά ξέχασε ότι τόσο η μελέτη επισκευής, όσο και η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και η δημοπράτηση έγινε επί δικής μας δημοτικής θητείας.
Η μελέτη αφορά σε επισκευαστικές εργασίες του σταδίου ποσού ύψους 60.000 ευρώ συν ΦΠΑ και με τον διαγωνισμό που πραγματοποιήσαμε κερδίσαμε έκπτωση περίπου 38%.

Μάλλον ξέχασε ο κ. Γιαννίσης σε ποια κατάσταση παρέλαβε το στάδιο το 2014 η δημοτική μας αρχή.
Κατεστραμμένο όλο το αποχετευτικό δίκτυο και οι τουαλέτες. Έλειπε ό ένας πυλώνας από το 2012 και οι περισσότεροι προβολείς ήταν καμένοι.

Μάλλον ξέχασε ο κ. Γιαννίσης, ότι το ταρτάν είχε καταστραφεί στα περισσότερα σημεία του, λόγω προβλημάτων στην υπόβαση.

Μάλλον ξέχασε ο κ. Γιαννίσης ότι τα μπετά των πυλώνων ήταν πλέον σαθρά και τα αγκύρια στήριξης είχαν χάσει τη σταθερότητά τους.

Μάλλον ξέχασε ο κ. Γιαννίσης ότι οι σιδερένιοι πυλώνες είχαν ημερομηνία λήξης και ήταν και είναι όλοι σκουριασμένοι και επικίνδυνοι.

Δίπλα σε θάλασσα δεν μπαίνουν σιδερένιοι πυλώνες. Πυλώνες τους οποίους είχαμε συντηρήσει δύο φορές στα 5 χρόνια, μέχρι να μπούμε σε χρηματοδότηση για να τους αλλάξουμε
Ποιός ξεχνά τον Φεβρουάριο του 2017 με τη μεγάλη σοροκάδα που κατέρρευσε και ο δεύτερος πυλώνας με κίνδυνο να έχουμε θύματα.

Για το λόγο αυτό τότε προχωρήσαμε, εκτός από πολλές εργασίες που έγιναν στο στάδιο και συντάξαμε πλήρη μελέτη αποκατάστασης του σταδίου με αλλαγή όλου του ταρτάν και των τεσσάρων πυλώνων με προβολείς led. Παράλληλα η μελέτη προβλέπει αλλαγή όλων των ηλεκτολογικών εγκαταστάσεων και υδραυλικών.

Η μελέτη αυτή προχώρησε στο Υπουργείο Αθλητισμού και εγκρίθηκε, εξασφαλίζοντας ποσό χρηματοδότησης 600.000 ευρώ, όπου μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα πλέον η νέα διοίκηση.

Επίσης αναμένεται η κατασκευή του έργου για το νέο γήπεδο 5Χ5. Ένα έργο το οποίο διεκδικήθηκε και αυτό από την δημοτική μας αρχή, χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού και δημοπρατήθηκε πριν ένα περίπου χρόνο και τώρα αναμένεται το ξεκίνημα των εργασιών.

Η μνήμη του κ. Γιαννίση είναι πολύ κοντή και η συμπεριφορά του είναι σε όλους γνωστή και δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση.

ΥΓ. Κύριε Γιαννίση να σας θυμίσουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο όρισε τον πρώην δήμαρχο κ. Σουσούδη μέλος της επιτροπής για την πορεία του έργου, που γίνεται τώρα στο στάδιο, αφού ήταν εκείνος που δημοπράτησε το έργο. Στην επιτροπή αυτή συμμετέχετε και εσείς κ. Γιαννίση και δεν τον έχετε καλέσει ούτε μία φορά να τον ενημερώσετε.
Ελπίζουμε πως δεν το κάνετε σκόπιμα και ότι κάποια στιγμή θα τον ενημερώσετε.

Με εκτίμηση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού

«ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.