Τριήμερο Οδοιπορικό στην Τήνο 18 – 20 Σεπτεμβρίου 2020 και αποχαιρετούμε το καλοκαίρι 

OneFootForward

Τριήμερο Οδοιπορικό στην Τήνο 18 - 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τριήμερο Οδοιπορικό στην Τήνο 18 – 20 Σεπτεμβρίου 2020 από την OneFootForward

Ελάτε να γνωρίσουμε το ανεξερεύνητο νησί του Αιόλου, το “χειροποίητο νησί” όπως το χαρακτήρισε ο Κορνήλιος Καστοριάδης, που θα μας μαγέψει με τη μοναδική πολιτιστική του κληρονομία, την αρχιτεκτονική των χωριών, την άγρια φυσική ομορφιά του και τη γαστρονομική του παράδοση. 
Πατρίδα σπουδαίων καλλιτεχνών όπως ο Γιαννούλης Χαλεπάς, ο Νικηφόρος Λύτρας, o Ιωάννης Φιλιππότης και ο Γύζης, με το μεγαλύτερο κέντρο μαρμαρογλυπτικής στην Ελλάδα, με τα δεκάδες καλοδιατηρημένα παραδοσιακά χωριά, με πάνω από 600 περίτεχνους και επιβλητικούς περιστεριώνες και ξερολιθιές να στολίζουν όλο το νησί, η Τήνος είναι ένα υπαίθριο έργο τέχνης και πολιτισμού που αξίζει να διερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή. 

Σας προσκαλούμε σε ένα τριήμερο πεζοπορίας, πολιτισμού και γαστρονομίας για να γνωρίσουμε την πραγματική ταυτότητα αυτού του αυθεντικού νησιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις απολαυστικές πεζοπορίες στα βασικά σημεία του νησιού, εξερευνώντας την Κεντρική και Βόρεια Τήνο. Ο βαθμός δυσκολίας κυμαίνεται απο Εύκολο έως Μέτριο και οι τρεις πεζοπορίες είναι κατάλληλες και για αρχάριους με καλή φυσική κατάσταση. 
Η εξόρμησή μας ξεκινάει από την Παρασκευή το πρωϊ στις 11.00 και τελειώνει την Κυριακή στις 17.00.  
Πιο συγκεκριμένα : 
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου : Άφιξη στην Τήνο. Επίσκεψη / Ξενάγηση στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και στα μουσεία και εκθέσεις του Ιδρύματος.
Απογευματινή Πεζοπορία στα χωριά Κάμπος-Ταραμπάδος-Χατζιράδος- Κτικάδος με τερματισμό στη Χώρα . 
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου : Εξόρμηση στη Βόρεια Τήνο. Πεζοπορία με στάσεις για μπάνιο στα χωριά Πλατιά – Καραμπούσα – Πάνορμος- Πύργος. Επίσκεψη στο μουσείο Μαρμαροτεχνίας 
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου : Επίσκεψη στο Κάστρο του Ξώμπουργκου. Πεζοπορία στα χωριά Κτικάδος-Βωλάξ-Αγάπη. Αναχώρηση το απόγευμα

Η διαμονή θα γίνει στο Aeolos Bay σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια και περιλαμβάνει πρωινό. Κατά τη διάρκεια των πεζοποριών κάνουμε πικνικ που προμηθευόμαστε κάθε ημέρα με τοπικά προϊόντα που τα συνοδεύουμε όπως πάντα με τις λιχουδιές της Better Life Products.
To δείπνο είναι ελεύθερο στη Χώρα την Παρασκευή το βράδυ , και στα Υστέρνια το Σάββατο το βράδυ. 
Mεταφερόμαστε με minivan ή minibus αναλόγως των συμμετοχών. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ 

Κόστος για όσους ταξιδεύουν από Ραφήνα. :
Early Bird έως και 13 Σεπτεμβρίου : 190€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
από 14 Σεπτεμβρίου 220€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Κόστος για όσους ταξιδεύουν από Άνδρο : 
Early Bird έως και 13 Σεπτεμβρίου : 160€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
από 14 Σεπτεμβρίου 195€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

(αν θέλετε να φτάσετε στην Τήνο, Παρασκευή βράδυ και να παραλείψετε τις δράσεις της ημέρας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε το αντίστοιχο κόστος, καθώς και αν θέλετε μονόκλινο)
Περιλαμβάνει:
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα
2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. 
Μεταφορές εντός νησιού 
3 πεζοπορίες με συνοδό/ξεναγό
Σνακς από την Better Life Products
Eίσοδοι σε μουσεία 
Πρώτες Βοήθειες 
Ψηφιακές Φωτογραφίες
Φόρους και ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνει:
Μεταφορά προς/από λιμάνι Ραφήνας
Γεύματα (εκτός πρωινού)
Ταξιδιωτική Ασφάλεια 

Όλοι εμείς, στην OneFootForward, έχουμε προσαρμόσει τις δραστηριότητες μας πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Ως εκ τούτου οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας,, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων μεταφορών, θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.