Ψηφίστε! Ας κάνουμε την Άνδρο ένα πιο καθαρό και πράσινο νησί!

Ψηφίστε! Ας κάνουμε την Άνδρο ένα πιο καθαρό και πράσινο νησί!Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στο αίτημα του φορέα μας “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου” για την εύρεση ονόματος για το νέο εγχείρημα. Σας ευχαριστούμε για τα ονόματα που μας προτείνατε.

Σκοπός του εγχειρήματος μας είναι να βοηθήσει όλους να μειώσουν τα απορρίμματα τους και τα πλαστικά μιας χρήσης, έτσι ώστε να καταστεί η Άνδρος ένα πιο καθαρό νησί για τους κατοίκους της, για την άγρια φύση και τα θαλάσσια οικοσυστήματα. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που λάβαμε τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για το όνομα του εγχειρήματος. Έχουμε πάνω από 20 επιλογές στη διάθεσή μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να ζητήσουμε τη βοήθεια σας στην επιλογή του ονόματος που θα περιγράφει όσο το δυνατό πιο επιτυχημένα το εγχείρημα το οποίο θα βοηθήσει να μειώσουμε τα απορρίμματα μας, να αυξήσουμε ανακύκλωση και κομποστοποίηση και να μειώσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης ! 

Στη παρακάτω ψηφοφορία μπορείτε να ψηφίσετε έως και 3 ονόματα. Τα 3 ονόματα με τις περισσότερες ψήφους θα κοινοποιηθούν στη συμβουλευτική μας επιτροπή που θα αποφασίσει για το επικρατέστερο.

Για να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε πρώτα στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών μας δελτίων και στη συνέχεια να ψηφίσετε. Για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία αυτή επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://mailchi.mp/baac7c05ab39/cleangreenandrosvote

 Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εγχείρημα στους συνδέσμους στο τέλος του μηνύματος μας.

Για την οργανωτική ομάδα του Ερευνητικού Κέντρου Άνδρου

Ulli Stahlman, Jola Gillespie, Όλγα Καραγιάννη, Richard Gillespie, 

https://androsresearchcenter.org/2020/09/08/looking-for-a-name/ 

Το πρώτο μας newsletter!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.