Η genesis gallery παρουσιάζει με αφορμή την Art Athina 2020 την ομαδική έκθεση «ιε’» Ζωγραφική – Γλυπτική – Κεραμική. Στην έκθεση συμμετέχει ο Ανδριώτης καλλιτέχνης Γιώργος Σαλταφέρος.

Διαδικτυακή η Art Athina 2020 / Art Athina Viewing Rooms

Ο μεγαλύτερος ετήσιος εικαστικός θεσμός στην Ελλάδα στην εποχή του κορονοϊού “μετακομίζει”, από το Ζάππειο Μέγαρο που είχε προγραμματιστεί να γίνει, σε ψηφιακή πλατφόρμα ανοιχτή σε όλους και θα βρίσκεται on line έως το τέλος του μήνα.

https://aavirtual.gr/

Παράλληλα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η Art Athina, παρουσιάζουν το Art Athina Week μια εβδομάδα δράσεων για τις ελληνικές αίθουσες τέχνης στη διάρκεια των οποίων οι γκαλερί θα παρουσιάζουν στους φυσικούς τους χώρους, τα έργα που επέλεξαν να παρουσιάσουν διαδικτυακά στο Art Athina Viewing Rooms

Ο Γιώργος Σαλταφέρος

Ο Γιώργος Σαλταφέρος στην Art Athina 2020Στο Art Athina Week η genesis gallery συμμετέχει φέτος με 15 καλλιτέχνες της, ανάμεσα τους ο Γιώργος Σαλταφέρος με ένα έργο υπέροχα υπαινικτικό που ξεχειλίζει ατμόσφαιρα και διηγείται χαμηλόφωνα μια ιστορία. Ποια ιστορία; Μα αυτή που κάθε φορά τα μάτια μας διαβάζουν…

Ο Γιώργος Σαλταφέρος στην Art Athina 2020
Γιώργος Σαλταφέρος, Interior, ακρυλικό σε καμβά, 100x70cm, 2020.

Art Athina 2020 – genesis gallery / Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν

Άννα Αμπαριώτου, Αννίτα Καλημέρη, Βασίλης Καρακατσάνης, Γεύσω Παπαδάκη, Γιώργος Σαλταφέρος, Ιωσηφίνα Κοσμά, Κυριακή Μαυρογεώργη, Κωνσταντίνος Έσσλι, Κώστας Παπαβλασόπουλος, Μάρκος Μπλάτσιος, Μηνάς Καμπιτάκης, Πάβλος Χαμπίδης, Πέτρος Ματζάκος, Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου, Χριστίνα Δάρρα.

 

Ο Γιώργος Σαλταφέρος στην Art Athina 2020
Genesis gallery: ομαδική έκθεση «ιε´» Ζωγραφική – Γλυπτική – Κεραμική / Art Athina 2020.

INFO – Gallery Genesis
Χάρητος 35, Κολωνάκι, Αθήνα, Τηλ.: 211 7100566

Καλλιτεχνική Διεύθυνση – Επιμέλεια Έκθεσης: Γιώργος Τζάνερης
Έναρξη έκθεσης στην αίθουσα της genesis gallery: Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. 
Διάρκεια έκθεσης: 11 έως 17 Οκτωβρίου 2020

www.gallerygenesisathens.com
www.facebook.com/yiorgos.tzaneris
www.facebook.com/pages/Genesis-Gallery

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.