9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών – Live streaming – Σάββατο 10/10

9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, φέτος λόγω COVID-19 θα διεξαχθεί με παρόντες μόνο τους γονείς των παιδιών και για όλο τον κόσμο μέσω YouTube στο Mousa Andros.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, ώρα: 16.30 Χαιρετισμοί και Διαγωνιστικό Μέρος
Αν θέλετε πατήστε “Ορισμός υπενθύμισης” για να σας ειδοποιήσει το YouTube την ώρα της έναρξης.

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών – Ιστορικό

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών, γεννήθηκε ως ιδέα αρχικά, σύμφωνα με τον εμπνευστή της ιδέας του διαγωνισμού, τον αείμνηστο Αντώνη Αμωράτη, το 1999. Ήταν η γιορτή του λεμονιού… Εκεί τέθηκε σαν όραμα, σαν ευχή, η ιδέα μίας προσπάθειας δημιουργίας ενός διαγωνισμού με αντικείμενο τη μουσική και τους νέους ώστε το πολιτιστικό κλίμα του καλοκαιριού να προαχθεί ποικιλοτρόπως και να επεκταθεί και κατά τη χειμερινή περίοδο. Περισσότερα στο www.androsmousa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.