Δ. Λάσκαρης, Δ. Κοκκίνης: Να επανιδρύσουμε τον Προσκοπισμό στην Άνδρο ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν.

Δ. Λάσκαρης, Δ. Κοκκίνης: Να επανιδρύσουμε τον Προσκοπισμό στην Άνδρο
Συλλεκτικά σήματα Προσκοπισμού

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό σελτίο τύπου που εξέδωσε το Επαρχείο Άνδρου και ανάλογο η Λέσχη Ανδρίων η πρόταση έχει ως εξής:

Δ. Λάσκαρης, Δ. Κοκκίνης: Να επανιδρύσουμε τον Προσκοπισμό στην Άνδρο
Δ. Λάσκαρης ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Π.Ε ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
Δ. Λάσκαρης, Δ. Κοκκίνης: Να επανιδρύσουμε τον Προσκοπισμό στην Άνδρο
Δημήτριος Κοκκίνης Πρόεδρος Λέσχης Ανδρίων

Στα πλαίσια προσπάθειας που γίνεται για επανίδρυση του προσκοπισμού στην Άνδρο, σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 1/11/2020 θα επισκεφτεί το νησί μας το 1ή ομαδα Ναυτοπροσκόπων  Μυκόνου. Οι πρόσκοποι θα φιλοξενηθούν από την Λέσχη Ανδρίων και το Επαρχείο, με σκοπό τόσο την εκπαίδευσή τους αλλά και επίδειξη της ιδέας και των δράσεων του προσκοπισμού στα παιδάκια της Άνδρου.

Οι δράσεις-παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν) το Σάββατο 17.00 και την Κυριακή 09.30 στην Χώρα (πλατεία Γηροκομείου,   και  την Κυριακή στις 17.00 στο Γαύριο (προαύλιο παλαιού Δημοτικού Σχολείου). Προσκαλούνται γονείς και παιδάκια 9 έως 15 ετών να γνωρίσουν  και να συμμετάσχουν στα προσκοπικά παιχνίδια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλουν οι κανονισμοί υγείας.

Στο μεταξύ όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την επανίδρυση του προσκοπισμού στην Άνδρο, κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε συνάντηση το Σάββατο 17.30 στην Λέσχη Ανδρίων (Χώρα) για συζήτηση και οργάνωση της όλης προσπάθειας. Πρώην πρόσκοποι και Οδηγοί της Άνδρου έχουν να σας διηγηθούν τις πιο όμορφες εμπειρίες των παιδικών τους χρόνων

Ο Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική παγκόσμια κίνηση, για νέους και μεγάλους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους, χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή πίστης, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά μέσω της αλληλεκπαίδευσης με έμφαση στην υπαίθρια ζωή. Η κίνηση δημιουργήθηκε το 1910 στην Ελλάδα και αυτή την στιγμή περιλαμβάνει 50 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές.

Σας περιμένουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.