H Αθηνά Τσατσομοίρου ορκίστηκε Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου στην θέση του θανόντος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΜΒΟΥΚΑ.

H Αθηνά Τσατσομοίρου ορκίστηκε Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου
Δημαρχείο Άνδρου
H Αθηνά Τσατσομοίρου ορκίστηκε Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου
Αθηνά Τσατσομοίρου Παπαδοπούλου
H Αθηνά Τσατσομοίρου ορκίστηκε Δημοτική Σύμβουλος Άνδρου
Δημήτρης Λοτσάρης Δήμαρχος Άνδρου

Τα καθήκοντά της ως Δημοτικής Συμβούλου Άνδρου στην θέση του εκλιπόντος Εμμανουήλ Βάμβουκα ανέλαβε σήμερα Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020, η Αθηνά Τσατσομοίρου.

Η κ. Τσατσομοίρου ήταν η πρώτη επιλαχούσα στον πίνακα αναπληρωματικών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου περιόδου 2019-2023, σύμφωνα με τα περσινά, εκλογικά αποτελέσματα.

Μετά την πρόσφατη απώλεια του Εμμ. Βάμβουκα, εξέχοντος και πολύπειρου στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εν ενεργεία δημοτικού Συμβούλου, εκκινήθηκε η εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία αναπλήρωσης. Η κ. Τσατσομοίρου αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δήμου και σήμερα ορκίστηκε στην νέα της θέση.

Εύχομαι καλή δύναμη στην πορεία άσκησης των καθηκόντων της.

  Ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.