Στην ωρίμανση της μελέτης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Γαύριο προχωράει ο Δήμος Άνδρου, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου. 

Στην ωρίμανση της μελέτης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Γαύριο προχωράει ο Δήμος Άνδρου
Πατείστε στην εικόνα για καλύτερη ανάλυση.

“Συγκεκριμένα, μετά από την υλοποίηση της Ά φάσης, της προμελέτης, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προχωράμε στην ωρίμανση του έργου με την έκδοση ειδικών όρων δόμησης, λήψης αδειοδοτήσεων και εν συνεχεία την οριστική μελέτη και υποβολή πρότασης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ο Δήμος μας υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτικό τεχνικό γραφείο, το οποίο θα υποβοηθήσει τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες.

Μπαίνει έτσι στην τελική της φάση η μελέτη ενός από τα σπουδαιότερα έργα για το Νησί μας, ενός Κλειστού Γυμναστηρίου στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου στο Γαύριο,  όπου σήμερα στεγάζονται το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Λύκειο. 

Μια συνολική προσπάθεια να μην είναι το Νησί μας ουραγός στις αθλητικές υποδομές παίρνει σταδιακά «σάρκα και οστά»!

 Ένα έργο που ξεκίνησε το 2019 αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας από σημείο «μηδέν».

Αυτό προέκυψε, μεταξύ άλλων και από τις ανακοινώσεις των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Δ. Γιαννίση και Β. Αδάμη, οι οποίοι, με τον πρώην Δήμαρχο Θ. Σουσούδη και την κ. Ιωάννα Σαραβάνου, άμισθη, ειδική σύμβουλο Δημάρχου, επισκέφθηκαν το Φθινόπωρο του 2019 το Υπουργείο Εσωτερικών, παρά τα αντίθετα που λέγονται και γράφονται.

Ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Ο Δήμος μας, με χαμηλούς τόνους και πολλή δουλειά, θα συνεχίσει να ωριμάζει και να δημοπρατεί έργα και δράσεις, υλοποιώντας στο ακέραιο την εντολή, που λάβαμε από τους Ανδριώτες, να βάλουμε το Νησί σε τροχιά ανάπτυξης.

Να συμβάλουμε για την Άνδρο του αύριο. Για την Άνδρο, που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετά από τόση προεργασία που έκανε ο Σουσουδης ήταν αναμενόμενο να κινείται προς ωρίμανση κι αυτό το έργο. Όσοι έχουν βασικές γνώσεις από διαδικασίες δημοσίου κατανοούν πλήρως ότι έργα γίνονται μόνο όταν έχουν προηγηθεί πολυετείς διαδικασιες-μελετες και αδειοδοτήσεις. Όποιος ξεκινάει από το μηδέν σε μια θητεία δεν προλαβαίνει να υλοποιήσει….προετοιμάζει τα της επόμενης θητείας δικής του στην καλύτερη περίπτωση….άλλης στην χειρότερη ….και αγνωμονος στην χείριστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.