Νέες εκπαιδευτικές δράσεις για τους Κυκλαδίτες από το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς της ΠΝΑ, για τις οποίες ανοίγει σήμερα 23.12.2020 η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεως. Οι δράσεις που αφορούν και τους Δωδεκανήσιους προσφέρονται δωρεάν για όλους και με ασφάλεια πουο παρέχεται από την τηλεκπαίδευση. 

Νέες εκπαιδευτικές δράσεις για τους Κυκλαδίτες από το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς της ΠΝΑ

Η ανακοίνωση

Το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην υλοποίηση και τη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανέργων και εργαζομένων υποδέχεται την καινούργια χρονιά με την έναρξη νέων εκπαιδευτικών δράσεων για τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, τον Ιανουάριο του 2021.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους με την ασφάλεια που παρέχει ο ιδιωτικός τους χώρος, αφού πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη.

Το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου προετοιμαζόμενο για αυτές τις νέες δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις για το 2021 καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να  παρακολουθήσουν κάποια από τα νέα προγράμματα, να δηλώσουν έγκαιρα την επιθυμία τους και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους.

Από σήμερα και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας του Κ.Ε.Κ. στη διεύθυνση: www.katartisi-pnai.gr.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχής, τρεις δράσεις ανά άτομο.

Οι κατηγορίες των προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν εμπεριέχουν ένα μεγάλο φάσμα θεματικών πεδίων ανταποκρινόμενα στις ανάγκες της δεδομένης ιδιαίτερης συγκυρίας.

Ανθρώπινο δυναμικό,  Οικονομία,  Τουρισμός,  Πολιτισμός και Ιστορία, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη, Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, Πρωτογενής τομέας,  Ασφάλεια τροφίμων,  Υγεία και Πρώτες Βοήθειες, Συμβουλευτική για την ένταξη και επανένταξη στην αγορά εργασίας, Εστίαση και Γαστρονομία,  Υπολογιστές,  Ελληνική γλώσσα, Ξένες γλώσσες, Τέχνη, Διακόσμηση, Ομορφιά και Περιποίηση.

Στην ιστοσελίδα του έργου www.katartisi-pnai.gr, έχει αναρτηθεί η αναλυτική λίστα των προγραμμάτων, που θα υλοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2021.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του COVID 19, το Κ.Ε.Κ. θα υλοποιήσει τα προγράμματα εξ αποστάσεως διαδικτυακά με το σύστημα τηλεκπαίδευσης (με τη μέθοδο της σύγχρονης εκπαίδευσης), για την απόλυτη ασφάλεια συμμετεχόντων και εκπαιδευτών.

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου, καταγωγής και επαγγελματικής κατάστασης με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων, ενώ η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους στα προγράμματα επιμόρφωσης θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΚ στη διεύθυνση: www.katartisi-pnai.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.