Στο Γαύριο το πρώτο πλοίο του 2021

Στο Γαύριο το πρώτο πλοίο του 2021, που  έδεσε στο λιμάνι ήταν το Caldera Vista της Seajets με καπετάνιο τον Στενιώτη Μενέλαο Διαπούλη.

Στο Γαύριο το πρώτο πλοίο του 2021

Στο Γαύριο το πρώτο πλοίο του 2021

Στο “αχανές της θαλάσσης κράτος” οι ναυτικοί μας βιώνουν Πρωτοχρονιές και γιορτές, χαρές και λύπες, χωρίς λιμάνια, μακριά από αγαπημένα πρόσωπα και με υπέρτατη συγκίνηση. “Μια μέρα είναι θα περάσει” λένε οι περισσότεροι προσπαθώντας να αποφορτίσουν το αθεράπευτο συναίσθημα της νοστολγίας που τέτοιες μέρες κορυφώνεται. Στην ερώτηση, της Isalosnet και των Ναυτικών Χρονικών o πλοίαρχος  Π. Κουζάκος απαντά:Πολλές οι σκέψεις μου με την αλλαγή της χρονιάς. Η πρώτη επιθυμία μου είναι του χρόνου τέτοιες ημέρες να τις περάσω με την αγαπημένη μου οικογένεια”. 

Στο Γαύριο το πρώτο πλοίο του 2021
Ο πράκτορας Γ. Μπατής και ο καπετάνιος Μ. Διαπούλης

Ανάλογη θα είναι και η επιθυμία του πλοιάρχου Μ. Διαπούλη που φέτος τα έφερε η τύχη να είναι ο “πρώτος” που φθάνει στο νησί τη νέα χρονιά. Μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες κι ελπίδες. ίσως ποτέ όλη η υφήλιος να μην μοιράστηκε τόσο μεγάλη χαρά αποχαιρετώντας τον “παλιό το χρόνο”…

Στο Γαύριο το πρώτο πλοίο του 2021 και η μαρτυρία ενός τανκερίστα

Ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης Θεόδωρος Κραψίτης, ο Διοικητής Ανθυποπλοίαρχος Λ.Τ. Γαυρίου Θεόδωρος Λυτρίβης, η Αντιδήμαρχος Αθηνά Μακρή Κοζανίτη και η Δ. Σύμβουλος Αναστασία Μπηθικώτση καλωσόρισαν με γλυκά και βιολιά το πλοίο που έκανε “ποδαρικό” στην Άνδρο στις 9π.μ.

Στο Γαύριο το πρώτο πλοίο του 2021

Καλή χρονιά και Καλές Θάλασσες!

Σημείωση 1: Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κραψίτη για την ενημέρωση και το φωτογραφικό υλικό.

Σημείωση 2: Οι φωτογραφίες του κ. Διαπούλη είναι από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.