Στον εκθεσιακό χώρο τέχνης της Αττικής Πιάγκου βρίσκουν χώρο οι δημιουργοί της Τέχνης. Και οι επισκέπτες απολαμβάνουν κάθε χρόνο μια καινούρια ευχάριστη εμπειρία. Το καλοκαίρι του 2020 πέραν το πέντε εικαστικών οι ζωγράφοι Κωστας Γαρύφαλλος και η Κατερίνα Σωρούλα έδωσαν την δική τους αισιόδοξη πινελιά στο χώρο.

Στον εκθεσιακό χώρο τέχνης της Αττικής Πιάγκου
Η ετήσια ελεύθερη έκδοση της Ανδρου του περιοδικό ΕΥΑΝΔΡΟΣ 2020.

Το κείμενο για το περιοδικό ΕΥΑΝΔΡΟΣ υπογράφει η Ράνια Τζιφοπούλου Κωνσταντινίδη και η μετάφρασή του έγινε από την Φερενίκη Χαδούλη.

“Ειρήνη Τατάκη, Αλεξάνδρα Ρουσσόπουλος, Ξένια Μαρλίτση, Μιχάλης Καραΐσκος και Αλέξανδρος Μαγκανιώτης. Πέντε εικαστικοί. Φοίτησαν στις Σχολές Καλών Τεχνών και Αρχιτεκτονικής Μετσοβίου Πολυτεχνείου και στην École des Beaux-Arts Παρισιού. Συναντήθηκαν τυχαία στην Άνδρο. Από τότε είναι αχώριστοι. Εκθέτουν τα έργα τους στην Αίθουσα Τέχνης «Αδαμαντία» στην Χώρα.”

Διαβάστε την παρουσίαση στο ΕΥΑΝΔΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.