Αντίο Αντριάνα…

Ποιος δεν θυμάται την Ανδριάνα να προσφέρει με προσοχή τους καταλόγους του Ιδρύματος στις καλοκαιρινές εκθέσεις, να σημειώνει στο χαρτί και στο μυαλό της κάθε λεπτομέρεια, κάθε τηλέφωνο, κάθε τι σημαντικό ή ασήμαντο, με επαγγελματισμό αξιοθαύμαστο και να χαμογελάει πάντα…

Είχε συνδέσει την ζωή και την εικόνα της με το Ίδρυμα Κυδωνιέως. Άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια, ευγενής, διακριτική, εύστροφη με ένα μόνιμο χαμόγελο για τον καθένα και ακούραστη. Ένα γλυκός άνθρωπος με ευαισθησίες και αισθήματα για όλους. Θα μας λείψει  ακόμη και η παρουσία της στην αγορά, όπως και η ερμηνεία της ως χορωδός στον Μουσικό Σύλλογο Άνδρου. Έφυγε χθες 28.01.2021 από την ζωή, άδικα… Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.  

Ανακοινώσεις – Ψηφίσματα

ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΤΡΟΥ & ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΥΔΩΝΙΕΩΣ

Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της Ανδριάνας Χαλά, η οποία υπηρέτησε ευσυνείδητα το Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως, από την μέρα συστάσεως του μέχρι την μέρα συνταξιοδότησης της.

Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στους οικείους της. Επίσης, αποφασίστηκε να διατεθεί το ποσόν των 500 ευρώ, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Θεοσκέπαστης, στην μνήμη της αγαπημένης μας Ανδριάνας.

Τα μέλη του Δ.Σ.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΝΔΡΟΥ

 ΨΗΦΙΣΜΑ

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο του  Μουσικού Συλλόγου  Άνδρου σήμερα  29 Ιανουαρίου  2021  συνήλθε  εκτάκτως  με  τη θλιβερή  είδηση  του  θανάτου  της  Ανδριάνας Μάνεση – Χαλά η οποία υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του ΜΟΥ.Σ.Α. και  αποφάσισε:

1)  Να  εκφραστούν  τα  συλλυπητήρια  του  συλλόγου  στη βαρυπενθούσα  οικογένεια.

 2)  Να  δημοσιευτεί  το  παρόν  στον  τοπικό  τύπο.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.