Η #ΝΗΣΙδΑ σωτηρίας για χιλιάδες επιχειρήσεις του Νοτίου Αιγαίου φαίνεται να καθυστερεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους επιχειρηματίες που αγωνιούν…

Γράφει ο Λογιστής – Φοροτεχνικός ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ

#ΝΗΣΙδΑ σωτηρίας για χιλιάδες επιχειρήσεις του Νοτίου Αιγαίου

Με αγωνία περιμένουν όλες οι επιχειρήσεις που υπέβαλαν αίτημα  στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα αποτελέσματα από την αξιολόγηση…

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα που γνωρίζαμε, οι περίπου 10.000 αιτήσεις  που κατατέθηκαν μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που “έκλεισε” το πρόγραμμα, αναμένονταν να είχαν αξιολογηθεί μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου, ώστε στη συνέχεια οι δικαιούχοι να κατέθεταν τα αιτήματα πληρωμής, ώστε να εκταμιευθούν τα χρήματα που τους αναλογούσαν μέχρι και τις αρχές Απριλίου.

Έτσι θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερη ταμειακή ρευστότητα, που τόσο ανάγκη έχουν, ειδικά την φετινή χρονιά, για την εκκίνηση της νέας τουριστικής σεζόν, που όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού προσδιορίζεται για τα μέσα Μαΐου.

Υπενθυμίζεται…

Υπενθυμίζεται ότι το μέγιστο ποσό επιχορήγησης είναι 10.000€ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τις υπηρεσίες εστίασης με απόφαση του Περιφερειάρχη θα διανέμονταν το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ , το οποίο είχε ¨κλειδώσει¨ για την κατηγορία αυτή των δικαιούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.