Ο Δήμος Άνδρου ενημερώνει για το κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο του με την ακόλουθη ανακοίνωση

Ο Δήμος Άνδρου ενημερώνει για το κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο του

Το Δελτίο τύπου του Δ. Α.

ΠΕΡΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID-19 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Αναφορικά με τις χθεσινές πληροφορίες για εμφάνιση κρούσματος σε άτομο, που ανήκει στο προσωπικό του Δήμου Άνδρου, ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης ενεργοποίησε άμεσα τις προβλέψεις του υγειονομικού πρωτόκολλου του ΕΟΔΥ και σήμερα, Τρίτη 23/03/21 πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε χώρους, κτήρια και οχήματα του Δήμου. Επιπλέον, προγραμματίστηκε αύριο Τετάρτη 24/3/21, από 8.00 έως 10.30, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να διενεργήσει στο κτήριο Βούλγαρη (Χώρα) δωρεάν rapid tests, για όσους ενδιαφέρονται. Προσωπικό και συνεργάτες του Δήμου ενημερώθηκαν για τ’ ανωτέρω και για ό,τι περαιτέρω.

Ως προς το εργαζόμενο πρόσωπο που εμφάνισε το κρούσμα, έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή σε απομόνωση και η περίπτωσή του παρακολουθείται, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο ΕΟΔΥ.

Ο Δήμος Άνδρου δεν έχει αναστείλει τη λειτουργία του, όμως υπενθυμίζει την ανάγκη τήρησης των μέτρων έναντι της Covid-19, όπως αυτά ισχύουν, ήτοι:

  • Εξυπηρέτηση κοινού: Υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (για δια ζώσης συναντήσεις) ή εναλλακτικά εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου, email και fax.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Τήρηση αποστάσεων (1,5 μέτρο).

#menoumeasfaleis ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.