Παράταση έξι μηνών στη διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες και μείωση στο 50% του τέλους άσκησης αντιρρήσεων από τους πολίτες ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά την σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Παράταση και μείωση του τέλους στις αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες

Στη σύσκεψη μετείχαν σήμερα 5.4.2021 εκτός από τον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, o υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης και οι υφυπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς και Γιώργος Αμυράς.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα καταθέσει άμεσα νομοθετική ρύθμιση και θα προχωρήσει σε οριζόντιες παρεμβάσεις για την επίλυση των σφαλμάτων που έχουν προκύψει στο είδος χαρακτηρισμού της γης. Μεταξύ αυτών, είναι και η οριζόντια παράταση έξι μηνών για την υποβολή αντιρρήσεων από τους πολίτες επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών και η μείωση του τέλους άσκησης αντιρρήσεων κατά 50%. Όπως είχε αναφέρει και σε αποκλειστική δήλωσή του στην Εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ /andriakipress ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης “Σήμερα μπροστά στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η κυβέρνησή μας -που είναι συνεπής με όσα είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά- πολύ σύντομα θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα μεριμνήσει ώστε να αρθούν οι όποιες αδικίες ενδεχομένως προκύπτουν για τους συμπολίτες μας στις Κυκλάδες”.

Σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η παράταση δίνεται λαμβάνοντας υπόψη αφενός τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας και αφετέρου την ανάγκη να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για εσωτερικές και οριζόντιες διορθώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του θεματικού περιεχομένου των δασικών χαρτών, χωρίς ταλαιπωρία και κόστος για τους πολίτες.”

Πηγή:iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.