Το χρονικό μιας είδησης και η Άνδρος στα κεντρικά ΜΜΕ

Έρχονται κάποιες στιγμές που εύχεσαι να μην είσαι εκεί και να μην είναι αλήθεια αυτά που μαθαίνεις. Ειδικά όταν διακυβεύονται αγαθά όπως η δημόσια υγεία, το μέλλον νέων ανθρώπων, η καθημερινότητα γενικά. 

Η Άνδρος μέσω της εφημερίδας ΑΝΔΡΙΑΚΗ / andriakipress.gr βρέθηκε στις οθόνες των κεντρικών ΜΜΕ το διήμερο 21-22 Απριλίου 2021. 


21.4.2021: Στο LIVE NEWS με το Νίκο Ευαγγελάτο, Όταν είχε μόλις “σκάσει” η είδηση και είμαστε στα “τηλέφωνα” και σε αναστάτωση… (στο 6:25)


22.4.2021: Στο Πρωϊνό MEGA με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Όταν τα στοιχεία είχαν ήδη διαρρεύσει και η αμηχανία ήταν έκδηλη…

Το χρονικό μιας είδησης και η Άνδρος στα κεντρικά ΜΜΕ

22.4.2021: Στο Κεντρικό Δελτίο του ALPHA με τον Αντώνη Σρόϊτερ και την Μαρία Νικόλτσιου, στο ρεπορτάζ του Α. Κουβέλη. Οι πληροφορίες έχουν πλέον διασταυρωθεί και όλοι ξέρουμε.


Με την ελπίδα η επόμενη φορά που η Άνδρος θα τραβήξει επάνω της τα φλας της δημοσιότητας να είναι για την ευχάριστη πλευρά της ζωής.

ΜΦΜ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευτυχώς η Άνδρος είχε αυτή την αξιοπρεπή δημοσιογραφική παρουσία στα μεγάλα ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.