Η "Αίγλη" της Άνδρου και ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών
Η υπέροχη μαρμάρινη σκάλα

Το θυμόμαστε οι παλαιότεροι με την Χριστίνα Ελισάβετ Βαλμά, την όμορφη ρουμάνα επιχειρηματία του τουρισμού και από τις πρωτοπόρους στον κλάδο, να είναι από τα πρώτα ξενοδοχεία στην Άνδρο που λειτουργούσαν και τον χειμώνα. Με το προνόμιο να βρίσκεται στο κέντρο -απόκεντρο της αγοράς του νησιού, με πιστούς φίλους και ενοίκους πέρασε με τα χρόνια σε άλλους ιδιοκτήτες και σήμερα (χθες 4.5.2021-αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε) η νέα του διεύθυνση μας το  “συστήνει”  εκ νέου ανανεωμένο και αποτολμά ένα καινούριο μοντέλο υπηρεσιών στον χώρο του τουρισμού στο νησί.

Με το καλό λοιπόν!

Η "Αίγλη" της Άνδρου και ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών

Το δελτίο τύπου

 

Το ξενοδοχείο «Αίγλη», ένα ιστορικό ξενοδοχείο σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό αρχοντικό στην καρδιά της Χώρας της Άνδρου,  λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και αναμένεται να υποδεχτεί σύντομα τους πρώτους επισκέπτες. Με ανανεωμένη διάθεση και εικόνα (νέα εταιρική ταυτότητα, νέα φωτογράφιση και νέα ιστοσελίδα), σκοπεύει να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες του.

Η "Αίγλη" της Άνδρου και ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών
Το ξύλινο πάτωμα και η αίσθηση του σπιτιού κερδίζει το … ξενοδοχείο

Η «Αίγλη» της Άνδρου στεγάζεται σε ένα διώροφο νεοκλασικό οίκημα που χρονολογείται από το 1900 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2010, δίνοντας έμφαση στο να προσφέρει όλες τις σύγχρονες παροχές ενός μοντέρνου ξενοδοχείου αλλά και στη διατήρηση της παράδοσης, της αίγλης και της αρχοντικής ομορφιάς του. Το κτίριο ήταν κάποτε κατοικία της αριστοκρατικής εφοπλιστικής οικογένειας Κορκοδείλου και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο το 1953, από τον τότε νέο ιδιοκτήτη Αντώνιο Κοντό, αποτελώντας έτσι ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της Χώρας Άνδρου.

Η "Αίγλη" της Άνδρου και ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών
Με φρέσκα προϊόντα του νησιού το πρωϊνό στο ξενοδοχείο

Διαθέτει 9 δωμάτια που συνδυάζουν τις σύγχρονες παροχές με τη νεοκλασική διακόσμηση και μια σύγχρονη αίθουσα πρωινού στην οποία ξεχωρίζει η παραδοσιακή ξύλινη οροφή από κυπαρίσσια, ηλικίας 100 ετών.

Η "Αίγλη" της Άνδρου και ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών
Με θέα το Νειμποριό και την αγορά

Καθημερινά προσφέρεται στους επισκέπτες παραδοσιακό πρωινό, το οποίο δημιουργείται με μεράκι και αγάπη, χρησιμοποιώντας φρέσκα, τοπικά προϊόντα της Άνδρου και σπιτικές συνταγές.

Η "Αίγλη" της Άνδρου και ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών
Στοιχεία Επικοινωνίας: +22820 22060 | info@eglihotel.gr | www.eglihotel.gr

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα!

 Εκ της νέας διευθύνσεως,

Μαρία Ανύση, Κωνσταντίνος Πρώιος,

Πολυζώης Ζαννάκης, Κωνσταντίνος Σβυριάδης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.