Rapid tests αύριο 10.5.2021 στο Γαύριο θα διεξάγει ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το ΚΥΑ και τον Δ.Α.

Rapid τεστ αύριο 10.5.2021 στο Γαύριο
Η Ανακοίνωση του ΔΗΜΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αύριο Δευτέρα, 10.05.21, ο Δήμος Άνδρου προγραμματίζει στο Γαύριο δωρεάν Rapid tests, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Άνδρου. Πιο συγκεκριμένα, ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) θα γίνει Δευτέρα, 10.05.21 και ώρες 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι, στο Λιμάνι Γαυρίου πλησίον πιάτσα ταξί.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν διαθέσιμα τα εξής στοιχεία: 1. Προσωπικός Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ), 2. αριθμός κινητού τηλεφώνου και 3. απαραίτητα Αστυνομική Ταυτότητα.

H τήρηση μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση των αποστάσεων) έναντι της Covid-19 από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.

Με αφορμή την αυριανή επαναλειτουργία των σχολείων, κάνω επίκληση  γιααίσθημα ευθύνης μαθητών και γονέων  ώστε η μαθητική κοινότητα της Άνδρου και ιδίως της περιοχής του Γαυρίου να πραγματοποιήσουν τα απαιτούμενα εκ του νόμου self tests, συμβάλλοντας στην ομαλή επανέναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.