Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα σε σχολικές μονάδες της Άνδρου,λόγω απολυμάνσεων και άλλων εργασιών, ανακοίνωσε ο Δήμος Άνδρου

Δήμος Άνδρου: “Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα σε σχολικές μονάδες της Άνδρου”

Αναστέλλεται η φυσική παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες του νησιού, κατόπιν σχετικών αιτημάτων από σχολεία και δυνάμει Αποφάσεων Δημάρχου Άνδρου.

Πιο συγκεκριμένα, με τηλεκπαίδευση θα γίνουν τα μαθήματα:

Την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΜΟΥ ΚΟΡΘΙΟΙΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΙΣΩ ΜΕΡΟΥΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ), στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕ ΛΤ ΚΟΡΘΙΟΥ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΠΑΛ ΚΟΡΘΙΟΥ (ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ), λόγω σημερινής (12.05.21)εφαρμογής απολυμαντικού σκευάσματος με αποδεδειγμένη δράση κατά των ελυτροφόρων ιών, το οποίο συνιστάται από τον κατασκευαστή του να παραμείνει στις επιφάνειες τουλάχιστον 24 ώρες, για την αποτελεσματική και ασφαλή εφαρμογή του.
Την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΑΡΙΑΣ, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Διδασκόντων της εν λόγω μονάδας γι’ αναστολή δια ζώσης των μαθημάτων λόγω εργασιών τοποθέτησης αγωγού λυμάτων στην είσοδό της, γεγονός που θαποκλείσει την ομαλή διέλευση του μαθητικού και εκπαιδευτικού πληθυσμού, καθώς και την ύπαρξη συνεχούς όχλησης στην εκπαιδευτική διαδικασίααπό τη λειτουργία των μηχανημάτων.

Η εκπαιδευτική λειτουργία δε θα διακοπεί, αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

#menoumeasfaleis# 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.