Ο “λογαριασμός” για τη νόσο Covid-19 έρχεται για τους δήμους με την έννοια του ελέγχου από τον υπουργείο Εσωτερικών, σχετικά με την διαχείριση των πόρων που τους παραχωρήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πέραν αυτού καλό είναι να γνωρίζουμε όλοι τί μας στοίχισε η πανδημία. Η δημοτική παράταξη ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ αναφέρεται στο θέμα με σχετικό δημοσίευμά της. 

Ο λογαριασμός για τη νόσο Covid-19

Η Ανάρτηση

Έλεγχος του Υπουργείου Εσωτερικών προς τον Δήμο Άνδρου, σχετικά με Covid19.
Ο Δήμος Άνδρου καλείται να δώσει προς το Υπουργείο πλήρη στοιχεία, για τα οικονομικά και τα χρηματικά ποσά που και πως τα διαχειρίστηκε, σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19.
Παρόμοιο ερώτημα έχει αποστείλει η δημοτική μας παράταξη στις 20 Μαίου και ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση, όπως επίσης το θέμα έχει συζητηθεί σε δημοτικά συμβούλια, χωρίς όμως να έχουν δοθεί σαφείς επεξηγήσεις.
Παρακάτω το έγγραφο προς τους Δήμους:
Αριθ. Πρωτ.: 39509 – 27/05/2021 Έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο: “Καταγραφή έργων / ενεργειών φορέων Τ.Α. για την αντιμετώπιση της COVID-19 πανδημίας”.
 

Το έγγραφο προς του δήμους Ε Δ Ω.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.