Τα δρομολόγια της Πέμπτης 3.6.2021
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Κατόπιν ανακοινώσεων των ναυτεργατικών Σωματείων για συμμετοχή τους στην 24ωρη Πανελλαδικής Απεργίας της Πέμπτης 3 Ιουνίου 2021, τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Ραφήνα σύμφωνα με τα δελτία τύπου των εταιρειών, διαμορφώνονται ως ακολούθως:

α) τα δρομολόγια του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ” δεν θα εκτελεστούν και το πλοίο θα παραμείνει στο λιμένα της Ραφήνας.

β) τα δρομολόγια του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFERRY δεν θα εκτελεστούν και το πλοίο θα παραμείνει στο λιμένα της Ραφήνας.

γ) τα δρομολόγια των πλοίων Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” και “SUPERFERRY II” από Άνδρο προς Ραφήνα θα εκτελεστούν κανονικά στις προγραμματισμένες ώρες αναχώρησής τους, 10:15 και 12:30, αντίστοιχα.

δ) το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” της Πέμπτης 03ης Ιούνιου από Ραφήνα προς Άνδρο, αντί 17:30, θα εκτελεστεί με ώρα αναχώρησης 23:55 και ως ακολούθως: Ραφήνα (23:55) – Άνδρος (01:55-02:05 επομένης) – Τήνος (03:40-03:50) – Μύκονος (04:30)

ε) το επιδοτούμενο δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΡΤΕΜΙΣ” της Πέμπτης 03ης Ιούνιου από Άνδρο προς Σύρο, με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης 07:00, θα εκτελεστεί κανονικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.