Επίσκεψη διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής στην Άνδρο! Στο επίκεντρο διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής βρέθηκε η Άνδρος το διάστημα 8-9 Ιουνίου.

Μετά από συντονισμένες δράσεις της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, η παραγωγή του 4k Heritage TV αποφάσισε να εντάξει την Άνδρο ως τον πρώτο σταθμό στον κύκλο των γυρισμάτων του για Ελλάδα.

Agios Mammas
Μονή Αγίου Μάμα.

Το 4k Heritage TV εξειδικεύεται στην ανάδειξη ιστορικών και θρησκευτικών πόλων έλξης. Η τηλεόραση 4K HERiTAGE παρουσιάζει συναρπαστικά προγράμματα με επίκεντρο τις Ιερές τοποθεσίες και Ιστορικά μνημεία παγκοσμίως, την Αρχαιολογία, την Ιστορία, την Αρχιτεκτονική, τον Πολιτισμό, τα Ταξίδια και την Εκπαίδευση. Χάρη στην ασύγκριτη εικόνα, την καλαίσθητη σκηνοθεσία και τα εντυπωσιακά πλάνα, οι εκπομπές παρακολουθούνται ανελλιπώς από εκατομμύρια τηλεθεατές σε παγκόσμια κλίμακα μέσα από καθιερωμένα τηλεοπτικά δίκτυα. Με την προσωπική φροντίδα του μέλους της Επιτροπής Τουρισμού κυρίας Ειρήνης Κιαγιά, το τετραμελές τηλεοπτικό συνεργείο πραγματοποίησε πολύωρα γυρίσματα σε ιστορικούς χώρους, μοναστήρια, εκκλησίες, γραφικά χωριά και φυσικούς πόλους έλξης.

Agia Irene2
Μονή Αγίας Ειρήνης

«Εν καιρώ πανδημίας και με δεδομένους τους εξαιρετικά περιορισμένους πόρους του Δήμου, κάναμε πραγματικά μία υπέρβαση διαχειριζόμενοι επί σειρά μηνών ένα πολύ απαιτητικό εγχείρημα που θα συμβάλλει στη διεθνή προβολή του προορισμού για τα ποιοτικά ιστορικά, παραδοσιακά και θρησκευτικά του στοιχεία. Σημείο αναφοράς μας στάθηκε ο εθελοντισμός και η αγάπη για το νησί, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας τη δράση αυτή», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας. Τα εύσημα αποδίδει ο Δήμος Άνδρου στους επαγγελματίες που ανιδιοτελώς πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, την κυρία Ειρήνη Κιαγιά για την αδιάκοπη υποστήριξη της, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries Andros που στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.