Ο Δήμος Άνδρου σε συνδιοργάνωση τον Κολυμβητικό Σύλλογο Επιλέκτων (SwimmingClub.gr), διοργάνωσαν τριαθλητικό event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα το διήμερο 12-13.6.2021.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μπατσί και Γαύριο την Κυριακή 13.6.2021

Η ενημέρωση για τους αγώνες γίνεται άμεσα από την σελίδα των διοργανωτών στο Facebook.

Στο μεταξύ σημαντική είναι η ενημέρωση προς όλους τους οδηγούς του Σαββατοκύριακου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όπως δόθηκαν από την Επιτροπή.
“Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διεξαγωγής των Αγώνων Τριάθλου, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 θα διακοπεί πλήρως η διέλευση των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:
α) 07:30π.μ. – 10:30π.μ. Στους 2 παράλληλους με τον λιμένα Γαυρίου δρόμους (μπροστά και πίσω από τα καταστήματα), μέχρι τον κάμπο Γαυρίου με κατεύθυνση τα Σφαγεία και το Φελλό.
β) 07:00π.μ. – 10:30π.μ. Στην περιφερειακή οδό Γαυρίου – Μπατσίου, μέχρι τη δεύτερη είσοδο Μπατσίου και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης, στον εσωτερικό δρόμο του Μπατσίου (από την 1η Είσοδο, κατά μήκος της παραλίας, στροφή στο Ηρώον, έως και τη 2η Είσοδο).
Παρακαλούμε όπως δρομολογήσετε τις μετακινήσεις σας πριν και μετά από τις συγκεκριμένες ώρες, καθώς θα πρέπει να διασφαλισθεί η ομαλή ολοκλήρωση των ποδηλατικών και δρομικών διαδρομών, μα κυρίως η ασφάλεια των αθλητών.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους και φέτος στην αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει το νησί μας!
Εκ μέρους της επιτροπής διοργάνωσης”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.