ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15.06.2021

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤH ΧΩΡΑ

Αναβάλλονται για σήμερα, Τρίτη, 15/06/2021, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τα Πευκάκια μέχρι το ξενοδοχείο Μικρά Αγγλία λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ  ΓΙΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ

 Καιρού επιτρέποντος θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Νειμποριό τη  Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, από τις 8 έως τις 8 το βράδυ.

 Λόγω των εργασιών, παρακαλούμε:

  1. Ν’ απομακρύνετε το αργότερο μέχρι τη Τρίτη, 15.06.2021 το βράδυ όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.
  2. Να αποφύγετε τη Τετάρτη τη χρήση του δρόμου αυτού μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συνιστάται η προσεκτική διέλευση καθόλη τη διάρκεια των εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το οδικό δίκτυο μέσω Λαμύρων και Μαινήτων, καθ’ όλο το διάστημα διεξαγωγής των εργασιών.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

     ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

* Η νέα ανακοίνωση του Δ.Α .

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ

Αναβάλλονται για σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Νειμποριό και μεταφέρονται  Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, από τις 8 έως τις 8 το βράδυ.

 Λόγω των εργασιών, παρακαλούμε:

Ν’ απομακρύνετε το αργότερο μέχρι τη Τρίτη, 15.06.2021 το βράδυ όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.

Να αποφύγετε τη Τετάρτη τη χρήση του δρόμου αυτού μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συνιστάται η προσεκτική διέλευση καθόλη τη διάρκεια των εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το οδικό δίκτυο μέσω Λαμύρων και Μαινήτων, καθ’ όλο το διάστημα διεξαγωγής των εργασιών.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Χ  ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤH ΧΩΡΑ

Λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης αύριο, Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 8.00 το βράδυ, θα διακοπεί πλήρως η διέλευση κάθε είδους οχήματος από τα Πευκάκια μέχρι το ξενοδοχείο Μικρά Αγγλία.

Λόγω των εργασιών, παρακαλούμε:

Ν’ απομακρύνετε πριν από την Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.

Κατά τις ώρες των εργασιών, να χρησιμοποιείτε εναλλακτικά τα εξής οδικά δίκτυα:

  • Μέσω Λαμύρων και Μαινήτων,
  • Τον περιφερειακό από Νειμποριό προς Άγιο Σπυρίδωνα και το αντίθετο,
  • Την οδό από ταφείο Χώρας προς Ανεμόμυλους.

 Συνιστάται η προσεκτική διέλευση των πεζών καθόλη τη διάρκεια των εργασιών

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

Η ανακοίνωση της Κυριακής

Δωδεκάωρη διακοπή κυκλοφορίας στο Νειμποριό

Δωδεκάωρη διακοπή κυκλοφορίας στο Νειμποριό
Photo : Αρχείου
Η ανακοίνωση του Δ. Α.


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ (ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ)

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Νειμποριό πρόκειται να γίνουν τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, από τις 8 έως τις 8 το βράδυ.

Λόγω των εργασιών, παρακαλούμε:

1. Ν’ απομακρύνετε το αργότερο μέχρι την Κυριακή το βράδυ όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.

2. Να αποφύγετε τη χρήση του δρόμου αυτού μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συνιστάται η προσεκτική διέλευση καθόλη τη διάρκεια των εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το οδικό δίκτυο μέσω Λαμύρων και Μαινήτων, καθ’ όλο το διάστημα διεξαγωγής των εργασιών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis# 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, για πολλοστή φορά φέτος αποφάσισαν να ασφαλτοστρώσουν χωρίς να ασχοληθούν με το δελτίο καιρού και φυσικά τους έπιασε βροχή. Το είδαμε να συμβαίνει στα Λειβάδια, μετά στην Μεσαριά , τώρα και στο Νειμποριό. Φαίνεται πως κάνουν πλάκα στους ήδη χιλιοταλαιπωρημένους επί 9μηνο κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, επιτέλους!

  2. Στα τηλεοπτικά κανάλια, μετά το δελτίο ειδήσεων προβάλλεται πρόγνωση του καιρού. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πάμπολες ιστοσελίδες με πρόγνωση του καιρού. Ειδικά τις τελευταίες μέρες παντού ¨παίζει¨το θέμα της βροχής και των καταιγίδων και πολύ γέλιο προκάλεσε στην Άνδρο η πομπώδης ανακοίνωση περί ασφαλτόστρωσης σήμερα στο Νειμποριό. Άραγε μπήκαν στον κόπο να ενημερωθούν για τα καιρικά φαινόμενα της επόμενης ημερομηνίας ή θα ξαναγελάσουμε με τα χάλια τους;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.