Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και αυτόν τον Αύγουστο, το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου θα είναι μαζί μας! 

air_festival Andros

Το δεύτερο καλοκαίρι της πανδημίας που ευτυχώς θα μπορέσουμε να απολαύσουμε καλές παραστάσεις και να ανταμώσουμε με γνωστούς, φίλους συγγενείς έστω και με αποστάσεις. Η σχολαστική τήρηση τον μέτρων κατά της πανδημίας και πάνω από όλα ο εμβολιασμός πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα μας, πριν, πολύ πριν από τη λαχτάρα μας να βγούμε έξω!

Τι θα δούμε φέτος το 2021

Το Φεστιβάλ της Άνδρου παρουσιάζει ένα εξίσου ενδιαφέρον πρόγραμμα με εκείνα των προηγούμενων ετών και υποδέχεται σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Μυρτώ Αλικάκη, o Μανώλης Δούνιας, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος,ο Γιάννης Κακλέας, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Μαίρη Μηνά, ο Γιάννης Μπέζος, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Άρης Σερβετάλης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, καθώς και τα πνευστά της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ σε σύμπραξη με τον Μουσικό Σύλλογο Άνδρου, τα συγκροτήματα ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και ΣΤΙΧΟΙΜΑ, το θίασο Σκιών Αλέξανδρου Μελισσηνού. Επίσης, με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ εντάσσονται εκδηλώσεις που αφορούν στη συγκεκριμένη θεματική. (Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: festivalandros.gr/programma-2021)

7Festival_Androu_logo

6 σημαντικά χρόνια Φεστιβάλ Άνδρου

Έχουν περάσει 6 χρόνια από το 1° Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου. Από το 2015 και εδώ έχουμε πολλά να θυμηθούμε και ακόμη περισσότερα να νοσταλγήσουμε. Το Φεστιβάλ Άνδρου πέρα από τα τεράστια καλλιτεχνικά μεγέθη που έφερε στην Άνδρο, ένωσε ομάδες και κατάφερε να κάνει παρέες άνθρωπους που με αφορμή την αγάπη για το θέατρο, τις συναυλίες έμεναν ώρες μετά τις παραστάσεις στο περιβάλλοντα χώρο του Ανοικτού Θεάτρου συζητώντας. Σε αυτό βέβαια βοηθά ο υπέροχος χώρος και η μπλε αύρα ηρεμίας που εκπέμπει. Οι δημιουργοί αρχιτέκτονες Κούλα Κονδυλάτου και Κωνσταντίνος Λούκος είχαν μεγάλα κέφια όταν το έφτιαχναν, όπως επίσης έμπνευση είχε ο Αλκιβιάδης Τάττος που συνεχίζει να το φροντίζει από τα δένδρα του κήπου μέχρι την καθαριότητα και τις παραστάσεις. Τους ευχαριστούμε θερμά, όπως και τους χορηγούς και όσους συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία του Φεστιβάλ. Κανένας όμως από όλους αυτούς τους σπουδαίους καλλιτέχνες που φιλοξενήθηκαν στα προηγούμενα φεστιβάλ, δεν θα ήταν σίγουρο πως θα ερχοτάν αν το όνομα του Παντελή Βούλγαρη δεν τους τραβούσε σαν μαγνήτης, σαν εγγύηση καλλιτεχνικής αρτιότητας.

-Η Άνδρος Ευγνωμονούσα κύριε Βούλγαρη!

festival_Androu
@www.festivalandros.gr
Τα πολύ καλά νέα! 

Φέτος το κυλικείο θα λειτουργεί, ναι θα λειτουργεί κανονικά, βεβαίως-βεβαίως όπως είναι η νέα κανονικότητα μας: με αποστάσεις, μάσκα και με όλους τους κανόνες… θα λειτουργεί! 

Andros_Festival Ticket
Ταμείο θεάτρου 10:00-14:00 & 18:00-21:00 Τηλ.: 2282 024775
Όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια

Μην αφήστε τα εισιτήρια σας για τελευταία στιγμή. Η πληρότητα είναι 67% και σίγουρα κάποιες παραστάσεις θα γίνουν γρήγορα sold out. Σπεύσατε!

Η Προπώληση Εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ηλεκτρονικά από 15 Ιουλίου από την ww.ticketservices.gr

—Η Εξυπηρέτηση ηλεκτρονικής προπώλησης στο Ταμείο του Θεάτρου θα ξεκινήσει από 30 Ιουλίου. (10:00-14:00 & 18:00-21:00 Τηλ.: 2282 024775).
—Για τα σημεία προμήθειας προσκλήσεων για τις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο καθώς και για να διαβάστε οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων σε ανοικτούς (υπαίθριους) χώρους επισκεφθείτε το festivalandros.gr/plirofories-eisitirion

Για έβδομη χρονιά τον Αύγουστο το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου!

ΝΙΚΗΡΑΤΟΣΕισιτήρια: Μόνο στο Βιβλιοπωλείο Γραφή – Σοφία Γαρυφάλλου

Τηλ.: 2282 02420 Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς της Καϊρείου Βιβλιοθήκης.

Δείτε το Trailer του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου:

Ακούστε την συνέντευξη του Παντελή Βούλγαρη στο ραδιόφωνο του asteras 92 και τον Βασίλη Πομόνη:

👁‍🗨 Πληροφορίες, φωτογραφίες από το site του Φεστιβάλ: www.festivalandros.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.