Φωτιά σε κατοικία στα Αιπάτια - Σοβαρό τροχαίο στο Μπατσί
Photo: Στέλιος Βαρθολομαίος

12:15 Λήξη συναγερμού για την φωτιά στα Αιπάτια.

Στο σημείο επιχείρησαν έξι άνδρες του ΠΚ Άνδρου με δύο οχήματα και έθεσαν γρήγορα την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο. Παρούσα η Πολιτική Προστασία ένα όχημα ΣΕΔΑ και δύο εθελοντές.

Φωτιά σε κατοικία στα Αιπάτια - Σοβαρό τροχαίο στο Μπατσί
Photo: Στέλιος Βαρθολομαίος

Η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι, το σπίτι καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Φωτιά σε κατοικία στα Αιπάτια - Σοβαρό τροχαίο στο Μπατσί
Photo: Στέλιος Βαρθολομαίος
Το Τροχαίο στο Μπατσί

Φωτιά σε κατοικία στα Αιπάτια - Σοβαρό τροχαίο στο Μπατσί
11:00 «Φωτιές» έχουν ανάψει στην Πυροσβεστική η οποία μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα 03:30 στο Μπατσί, –σφοδρή μετωπική σύγκρουση 3 ΙΧ με 8 τραυματίες 3 εκ των οποίων σοβαρά οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με τρία ελικόπτερα στην Αθήνα– «τρέχει» αυτή την ώρα (11:35) στα Αιπάτια σε φωτιά που έχει ενημερωθεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ότι έχει εκδηλωθεί σε κατοικία. Περισσότερα σε λίγο.

Φωτιά σε κατοικία στα Αιπάτια - Σοβαρό τροχαίο στο Μπατσί

Χαρακτηριστικός ο γιατρός Θεοδόσης Σουσούδης για την τραγωδία ανέφερε:

«Πρωτοφανείς καταστάσεις σήμερα, ξημερώματα Κυριακής, στο νησί μας, με επτά παιδιά, λόγω σφοδρού τροχαίου, να διακομίζονται με τρία ελικόπτερα, ύστερα από μεγάλη μάχη στο Κ.Υ.
Εύχομαι και τα επτά παιδιά να γυρίσουν στα σπίτια τους γερά και δυνατά.
Τέτοιες στιγμές να μη ξαναζήσει κανείς, κανένας γονιός, κανένας τόπος.
Πολλά μπράβο σε εκείνους που απεγκλώβισαν τα παιδιά από τα συντρίμια των αυτοκινήτων, στό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου , στον ιδιώτη γιατρό που βρέθηκε εκεί και σε κατοίκους που βοήθησαν. Ευχαριστούμε για την βοήθειά τους, στη μεταφορά των τραυματιών εντός του Κ.Υ., τους αστυνομικούς από το Αστυνομικό τμήμα Άνδρου, που ευρίσκονταν στο Κ.Υ., υπηρεσιακά λόγω του τροχαίου.
Πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας, στο ΕΚΑΒ Ανδρου, που όλοι μαζί κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως και επιστημονικά δυνατόν, προκειμένου να σταθεροποιηθούν οι πολυτραυματίες και να μπορέσουν να διακομισθούν κάτω από σταθερές συνθήκες για την υγεία τους στα νοσοκομεία της Αθήνας.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΕΚΑΒ, όπου με την βοήθεια του επειγοντολόγου ιατρού και του προσωπικού του σταθεροποιήθηκαν τα τρία βαρειά περιστατικά του συμβάντος και με τις τρεις συνεχόμενες πτήσεις των ελικοπτέρων διακομίσθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες όλοι οι πολυτραυματίες σε νοσοκομεία της Αθήνας.
Ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή, να γυρίσουν ΟΛΑ τα παιδιά σπίτια τους γερά και να μη ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.