Με το βλέμμα στα αστέρια του Αυγούστου η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ μας ενημερώνει για τις αστρολογικές τάσεις του πιο καλοκαιρινού μήνα του χρόνου, από την Αστρολογική Σχολή “Κοσμόγραμμα”

Με το βλέμμα στα αστέρια του Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος που πατροπαράδοτα είναι ο πιο ερωτικός μήνας, θα δώσει και φέτος ευκαιρίες να αναζωογονηθούμε συναισθηματικά και γενικότερα δεν θα μας δυσκολέψει.

Στις αρχές του μήνα και έως τις 4/8 η επικοινωνία θα είναι έντονη σε όλους τους τομείς, με τις μέρες να είναι ιδανικές για προγραμματισμό και πλασαρίσματα παρόλο, που θα υπάρξουν συγκρούσεις για όσα θέλουμε να αποκτήσουμε.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8, χρειάζεται προσοχή στον ενθουσιασμό σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, καθώς καραδοκούν εξιδανίκευση και πλάνη. Οι μέρες γύρω από αυτήν στιγματίζονται με επιπολαιότητα και ψευδαισθήσεις.

Στις 12/8 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και ως το τέλος του μήνα, κάνουμε πρακτικές και μεθοδικές σκέψεις.

Στις 16/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, απογειώνοντας για έναν περίπου μήνα το γούστο, την επιθυμία για καλοπέραση αλλά και την περηφάνεια μας.

Από 19 έως 24/8 βιώνουμε ένα απολαυστικό διάστημα με απροσδόκητα ευχάριστες εξελίξεις, εύνοια στα σχέδιά μας, εφευρετικότητας και σωστών σχεδιασμών και αποφάσεων.

Στο διάστημα αυτό συντελείται και η Πανσέληνος του μήνα στον Υδροχόο, η οποία έχει τη διάθεση να μας απαλλάξει από φόβους, διλλήματα και απόπειρες χειραφέτησης, ιδίως γύρω από τους εξαναγκασμούς των εμβολίων.

Ο Αύγουστος μας αποχαιρετά με την τάση να διεισδύσουμε σε όλα όσα συνέβησαν και να κάνουμε μια λίστα από αιτίες, αφορμές και κίνητρα, που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για τον Σεπτέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.