ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Το νερό είναι ζωή· είναι ένας ανανεώσιμος, αλλά περιορισμένος πόρος.

Νερό. "Προσέχουμε για να έχουμε"

Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας του Χειμώνα και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο, παρατηρείται χαμηλή στάθμη των πηγών και των γεωτρήσεων με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού. Επειδή ο κίνδυνος λειψυδρίας είναι έντονος απευθύνουμε έκκληση προς τους καταναλωτές, ώστε περιοριστεί άμεσα η σπατάλη και η αλόγιστη χρήση του νερού και η χρήση του σε ποτίσματα κήπων ή άλλων καλλιεργειών από το δίκτυο ύδρευσης, το πλύσιμο κοινόχρηστων χώρων κλπ.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ.

« Όλοι μας πρέπει να αυτοπεριορίσουμε την κατανάλωση του νερού, να κάνουμε ορθολογική χρήση ώστε, αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει το νερό σε κανένα σπίτι ».

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.

 Για οποιοδήποτε, πάντως, πρόβλημα νερού παρουσιαστεί, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα μέσω τηλεφώνου (2282360235) ή email (dimos@andros.gr).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σωστά κε. Αντιδήμαρχε. Ας αρχίσουμε από την Χώρα που το εισάγει και μετά ελέγχουμε την ροή στα ποτάμια και τα ρέματα των χωριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.