Ο Δήμος Άνδρου κοντά στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές φωτιές που κατακαίουν την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες (φωτιές που καίνει μέρες, ποιός να το πίστευε άραγε;) “συγκεντρώνει είδη άμεσης ανάγκης για τους πυρόπληκτους”.

Ο Δήμος Άνδρου κοντά στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας
Η ανακοίνωση

Όσοι πολίτες επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν οτιδήποτε από τα παρακάτω είδη: °φυσικά δάκρυα °ασπιρίνη °ενυδατικές κρέμες °μάσκες °γάζες °υποσέντονα °κηραλοιφή για εγκαύματα °Pulvo °πάνες μωρών και ηλικιωμένων °μωρομάντηλα °χαρτί τουαλέτας °κονσέρβες °φρυγανιές °παξιμάδια °κρουασάν °μπισκότα °γαλατα εβαπορέ °μακαρόνια °ρύζι °χυμοί °ζωοτροφές,τα οποία θα αποσταλούν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η διαδικασία συλλογής των ειδών θα ξεκινήσει από Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021, μέχρι την Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021, στα κάτωθι σημεία:

  • Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο (Χώρα), τηλέφωνο επικοινωνίας: 22823 60200
  • Περιστεριώνα λιμένα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 22820 72177
  • Κοινοτικό κατάστημα Μπατσίου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 22820 41343
  • Συνεδριακό Κέντρο Δημάρχου, Ιωάννη Γλυνού, (Κόρθι), τηλέφωνο επικοινωνίας: 22823 60326

Ώρες λειτουργίας: 09:00 έως και 14:00.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis#

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.