Την έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για τα τεκταινόμενα στο Λιμενικό Ταμείο μετά τις παραιτήσεις των Δ. Συμβούλων της παράταξης Δ. Λοτσάρη ζητούν οι “Νέοι Ορίζοντες” του Θ. Σουσούδη.

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η παράταξη Σουσούδη
Η Επιστολή

Άνδρος 02 – 9 – 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Άνδρου “ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”     

                                     ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κο ΜΠΑΛΛΑ Ελευθέριο

                                             ΚΟΙΝ: α)  ΔΉΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΟΥΚο ΛΟΤΣΑΡΗ Δημήτριο

β) Κο ΚΑΠΑΚΗ Ιωάννη

 ΘΕΜΑ: Έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριε Πρόεδρε, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που περιλαμβάνουν τις παραιτήσεις από τα καθήκοντά τους, μελών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, τακτικών και αναπληρωματικών της συμπολίτευσης του Δήμου Άνδρου και λαμβάνοντας υπ όψη το Αριθμ. Πρωτ. 1545/01-9-202 έγγραφο του ΔΛΤ Τήνου- Άνδρου με το οποίο σας ζητείται η λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου για νέο ορισμό εκπροσώπων σε αυτό, παρακαλούμε για τον ορισμό από εσάς έκτακτης σύγκλησης  Δ.Σ. του Δήμου Άνδρου προκειμένου να εξετασθεί το θέμα και να παρθούν οι σχετικές Αποφάσεις από το σώμα.

Με εκτίμηση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Θεοδόσης Σουσούδης

Νικόλαος Βιδάλης

Διαμαντής Θεοδωράκης

Αθηνά Τσατσομοίρου

Αντώνης Αντώνογλου

Νίκη Μαμάη

Γεώργιος Ψωμάς

Γεώργιος Τρανάκος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.