Τον Μέγα Χορηγό της Σπύρο Λ. Πολέμη , και τους πρώην Προέδρους της Αλέξανδρο Χελιώτη και Μανώλη Ψυχάλη, τιμά το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Ανδρίων ως ελάχιστη αναγνώριση της συμβολής τους στην επιβίωση του Σωματείου από κάθε άποψη, ηθική και πρακτική. 

 

Η Ανακοίνωση της Λέσχης Ανδρίων

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πολύ παραγωγικής θητείας του Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων, το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων αποφάσισε ομόφωνα να αποδώσει τιμές σε τρία πρόσωπα τα οποία συμβάλανε έμπρακτα στην διατήρηση της κατά τις δύσκολες περιόδους της των προηγούμενων δεκαετιών, στην μετάβασή της στην παρούσα διοίκηση και στην νεότερη γενιά ανδριωτών και μελών της Λέσχης Ανδρίων. 
Τα τρία αυτά πρόσωπα είναι:

Απόδοση τιμών σε μέλη της Λέσχης Ανδρίων1. Αλέξανδρος Δ. Χελιώτη, ο οποίος διατέλεσε πρόεδρος της Λέσχης Ανδρίων από το 1999 έως το 2008, στον οποίο θα απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Πρόεδρου της Λέσχης Ανδρίων

Απόδοση τιμών σε μέλη της Λέσχης Ανδρίων2. Εμμανουήλ Ν. Ψυχάλης, ο οποίος διατέλεσε πρόεδρος της Λέσχης Ανδρίων από το 2008 έως το 2018, στον οποίο θα απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Πρόεδρου της Λέσχης Ανδρίων

Απόδοση τιμών σε μέλη της Λέσχης Ανδρίων3. Σπυρίδων Λ. Πολέμης, ο οποίος υποστήριξε την Λέσχη Ανδρίων στην προετοιμασία και μεταστέγαση της στην παρούσα έδρα της από το 2011, στον οποίον θα απονεμηθεί ο τίτλος του Μέγα Ευεργέτη και Επίτιμου Μέλους της Λέσχης Ανδρίων.
 
Παράλληλα με την τελετή απόδοσης τιμών θα τελεστεί αγιασμός και παράδοση της εικόνας της Παναγίας Οδηγήτριας στη Λέσχη Ανδρίων, δέηση του Πατέρα Ελευθέριου Φραδέλου.
 
Η τελετή πραγματοποιείται στη Λέσχη Ανδρίων σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00.
 
Κατά την διάρκεια της τελετή θα τηρηθούν τα μέτρα μη-εξάπλωσης του κορωναϊού.

Με εκτίμηση, 

Το Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.